Turistička agencija ZNAK Travel

Lokacija:
Hotel Thermae Sylla Spa & Wellness se nalazi na svernom delu ostrva Evia, u prelepom letovalištu, banji, Loutra Edipsou, na 220km od Atine. Banja je proglašena za jednu od 10 najlepših svetkih banja sa prirodnim termalnim izvorima sa vodom čak do 85 stepeni Celzijusovih. Gradić je smešten na samoj obali i na termalnim izvorima što pruža nesvakidašnje i dodatne mogućnosti za pravi  relaksirajući letnji odmor.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. Peškiri se mogu iznajmiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobi, restoran, a la carte restoran, bar, bar kod bazena, bar na plaži, parking, bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, WI FI internet u delu kod recepcije, TV sala, teretana, SPA centar(sauna i Jacuzzi besplatno, masaže salon lepote i frizerski salon uz doplatu), konferencijska sala, sala za sastanke.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 108 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, sef, mini bar (uz doplatu), klima uređaj, SAT TV, telefon, balkon ili terasa.
Standardne sobe površine oko 20 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard lećaja i pomoćni ili sofa ležaj.
Premium sobe površine oko 20 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe sadeže francuski ili dva standard ležaja i sofa ležaj ili dodatni ležaj. Imaju pogled na grad i parking.
Superior sobe površine oko 22 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe sadeže francuski ili dva standard ležaja i sofa ležaj ili dodatni ležaj. Imaju pogled na bazen i park.
Deluxe sobe sa pogledom na more površine oko 20 m², namenjene za smeštaj 2 osobe sadeže francuski ili dva standard ležaja i imaju pogled na zaliv.
Junior Svite površine oko 35 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ležaj i sofa ili pomoćni ležaj.
Svite Executive površine oko 45 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe sadrže francuski ležaj i sofa ili pomoćni ležaj.
Svite Presidential površine oko 45 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe. Nalaze se na samom vrhu centralne zgrade koja je arhitektonski spomenik. Sadrže francuski ležaj i dnevni boravak sa kaučem/sofom.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion,  doručak se služi po principu švedskog stola, samoposluživanje, večera je meni, izbor više vrsta jela.

Thermae Sylla Spa Wellness Hotel

5/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu 05/05/2024-17/12/2024
popust od 25%
akcija važi do 31/01/2024

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj