Turistička agencija ZNAK Travel

Lokacija:
hotel Royal Paradise Beach se nalazi na peščanoj plaži, 3 km od mesta Potosa. Hotel raspolaže sa 77 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, a la carte restoran, lobi bar, kafe bar, bazen, bazen za decu, bar pored bazena, sef na recepciji, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, teretana, teniski teren, stoni tenis, spa centar, sauna, tretmani lica i tela, masaže, zatvoreni bazen, salon lepote, TV sala, mini klub za decu, igralište za decu, mini prodavnica, sala za konferencije, parking.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, sef, kupatilo, fen, balkon/terasa.

Ishrana:
doručak (samoposluživanje – izbor više jela), postoji mogućnost polupansiona – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Hotelska ponuda

Royal Paradise Beach Resort &Spa je jedinstvena oaza harmonije i spokoja, gde se stenovito zemljište susreće sa maslinama, a senka borova u kombinaciji sa zlatnim peskom i dubokim plavim morem. Ovo je novi hotel sa pet zvezdica, gde se luksuzno nadmeće sa visokokvalitetnim uslugama. Smešten između peščane plaže Rosonkremos i manje plaže Notos, hotel Roial Paradise se sastoji od glavne zgrade i 4 depandanse zgrade sa smeštajnim jedinicama. Odmaralište Potos udaljeno je 2,5 km, dok je glavni grad ostrva udaljen 45 km. Najbliži aerodrom u Kavali udaljen je 2 sata.

Royal Paradise Beach Resort & Spa

5/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu za boravak 23/06/2023-03/07/2023
popust od 15%
akcija važi do 02/07/2023

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj