Turistička agencija ZNAK Travel

Lokacija:
Hotel se nalazi na poluostrvu Atos, udaljen oko 2 km od Uranopolisa glavnog turističkog mesta ove regije, 11 km od Jerisosa, a 105 km od aerodroma “Makedonia” u Solunu. Hotelski kompleks se sastoji od više trospratnih zgrada idealno uklopljenih u zelene površine hotelskog kompleksa.

Plaža:
Hotel je udaljen 100 m od šljunkovito-peščane plaže (prelazi se pasarela). Peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit. Ležaljke i suncobrani ( uz doplatu)

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, taverna sa pogledom na bazen i more, glavni bar, bar na plaži, bar pored bazena, bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, igraonica, igralište za decu, parking, butik, teretana, WI FI internet dostupan u javnim delovima hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 311 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo sa kadom ili tušem, fen, telefon, sef (uz doplatu), klima uređaj, set za kafu/čaj, mini fižider u sobama i mini bar u sobama tipa ”suite”, WI FI internet, balkon ili terasu. Standard sobe mogu biti sa pogledom na baštu ili delimičnim pogledom na more. Kvadrature su 22m, sastoje se od bračnog ležaja ili dva singl ležaja, a za potrebe treće osobe na raspolaganju je sofa. Standard sobe sa krevetima na sprat mogu da prime maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece, ili tri odrasle osobe i jedno dete. Sadrže francuski ili dva standard ležaja i krevete na sprat ili sofu na razvlačenje.

Usluga:
All Inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Akrathos Beach Hotel

4/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu za boravak od 09/06/-30/092022
popust od deca 0€
akcija važi do 30/09/2022

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj