+381 11 4522 489

POSLOVNICA BEOGRAD

+381 20 316 900

POSLOVNICA NOVI PAZAR

Mitsis Galini Wellness Spa

5/5

GRČKA HOTELI

LETO 2022

O hotelu

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Kamena Vourla, preko puta plaže, u mirnom prirodnom okruženju. Izgrađen je u neoklasičnom stilu, nudi elegantan prostor za opuštanje kao i spa centar koji se prostire na 3000m2. Udaljen je oko 160km od aerodroma u Atini.

Plaža:
Hotelska plaža se nalazi preko puta hotela, udaljena je oko 50m, ležaljke i suncobrani su besplatni za korišćenje uz konzumaciju jednog pića.

Hotelski sadržaj:
Hotel svojim gostima nudi sledeće sadržaje: recepcija 24h, 3 bara, 3 restorana, TV salon, teretana, WiFi interet dostupan u sobama, na plaži i u lobiju (bez doplate), spoljašnji bazen sa đakuzijem, spoljašnji bazen sa termalnom vodom, ležaljke i suncobrani kraj bazena besplatno, dečji bazen, igralište, mini disko, dnevna i večernja animacija, Wellness &Spa centar (bazen sa morskom vodom, bazen sa termalnom vodom i đakuzijem, sauna, solarijum, hamam, masaže, tretmani lepote, frizer, pedikir, manikir) teniski teren, teniska oprema i časovi tenisa (uz doplatu), odbojka na plaži, usluge menjanja novca, doktor na poziv (uz doplatu), parking(besplatno), usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu), 3 kongresne sale i 2 VIP salona.

Sobe:
Hotel raspolaže sa nekoliko tipova soba, a sve sobe su opremljene sledećim sadržajima: mini bar, klima uređaj, kupatilo sa kadom, fen za kosu, bade mantil i papuče, telefon, balkon ili terasu, sat TV, neke sobe imaju i sef. Postoje standardne sobe, mezonete, porodične sobe, superior sobe, executive suite i predsednički apartman.

Standardne sobe mogu biti sa pogledom na more ili na baštu, a na podu može biti ili tepih ili mermer. Sve standardne sobe imaju kupatilo, fen, bade mantil i papuče, telefon, telefon u kupatilu, satelitski TV, balkon ili terasu, klima uređaj i mini bar. Odredjene sobe imaju i sef u sobi.

Superior sobe prostrane su oko 40m2 i imaju bračni krevet i luksuzno kupatilo sa toaletnim priborom i kadom. Maisonette su elegantne sobe na 2 nivoa sa pogledom na uređene bašte hotela. Kombinujući udobnost i opuštanje, mezonet sobe nude glavnu spavaću sobu sa bračnim krevetom na gornjem spratu i dnevnu sobu sa dva kauča na razvlačenje koji se mogu pretvoriti u drugu spavaću sobu u prizemlju. Unutrašnje drveno stepenište povezuje dva sprata.

 

Usluga:

Pun pansion, obroci se služe po principu švedskog stola. Postoji mogućnost doplate za all inclusive (25 eur za odrasle i 12,5 eur za decu od 2 do 13 godina)

 

Rezervacije

Pošaljite upit za ovaj objekat

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.

ZNAK Travel letovanja

Upit za rezervaciju

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.