+381 11 4522 489

POSLOVNICA BEOGRAD

+381 20 316 900

POSLOVNICA NOVI PAZAR

Lokacija:
Hotel Delphi Beach nalazi se na plaži Tolofonos, 2 km od mesta Eratini koje je poznato ribarsko mesto regije. Najveći grad regije Nafpaktos je udaljen oko 35 km, a poznato mesto Galaxidi udaljeno je ok 20 km od hotela. Arheološki lokalitet Delfi, nalazi se na oko 50 km udaljenosti, dok je Atina udaljena 220 km.

Plaža:
Pozicioniran je na peščano-šljunkovitoj laži, ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za naše goste. Korišćenje peškira za plažu se plaća 2 evra po osobi.

Hotelski sadržaj:
U okviru hotela su parking, bazen, sala za konferenciju sa tehničkom opremom ( do 150 mesta), TV-sala i par prodavnica (nakit, suveniri, mini-market ), doktor na poziv, dečiji klub, dečije igralište, teretana. Tu su i glavni hotelski bar, snek bar i glavni hotelski restoran. U okviru hotelskog kompleksa postoje i tereni za košarku, fudbal, tenis (korišćenje terena je besplatno osim ako se koristi osvetljenje) i odbojku na plaži. U celom hotelu postoji bežični internet Wi-Fi koji je besplatan za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 177 soba. Sve sobe su opremljene klima uređajem (grejanje/hlađenje), SAT TV, TV sa ravnim ekranom, frižiderom, telefonom, Wi-Fi – internetom. U svim sobama su kada i tuš sa masažerima, fen, sef, balkon/terasa. Sobe su sa pogledom na planinu i na more. Superior sobe su površine oko 24 m2 – sadrže jedan francuski krevet ili dva singl kreveta i pomoćni ležaj, namenjene su za smeštaj 2-3 osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece (drugo dete uz doplatu). Superior porodične sobe su površine oko 26 m2 – sadrže francuski ili dva singl ležaja i krevete na sprat, namenjene su za smeštaj 2 odrasle osobe i dvoje dece.

Usluga:

All inclusive, doručak, ručak, večera i snek na bazi švedskog stola – samoposluživanje, pića lokalne proizvodnje.

 

Delphi Beach

4/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu 02/08/2023-31/08/2023
popust od 5%
akcija važi do 31/08/2023

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj