TA ZNAK Travel | Letovanje 2022 – Turska, Grčka, Albanija

dobro došli u ZNAK Travel turističku agenciju

Vaš pouzdan dugogodišnji agent za organizaciju individualnih i grupnih putovanja

Turistička Agencija ZNAK Travel

Kompanija je osnovana 1992. godine i posluje na području cele bivše Jugoslavije kao i na inostranom tržistu. U sklopu preduzeća fukncioniše Turistička Agencija Znak Travel koja je svojom ponudom, kvalitetom i naravno popularnim cenama stekla zavidan uspeh, popularnost i renome na celokupnom prostoru svoga delovanja.

U zadnjih sedam godina specijalizovanim programima ponude turistickih aranzmana, zdravstvenog turizma u zemlji i u inostranstvu, a narocito organizacijom u ponudi letovanja i organizaciji skolskih, univerzitetskih ekskurzija u Turskoj (Maloazijska tura), Edrene, Galipolje, Canakale, Troja, Bergama, Efes, Izmir, Istanbul.

Svojom ponudom i organizacijom postaje izuzetno popularna turistička agencija i kod starije populacije a narocito kod mladih, zbog kvaliteta, sigurnosti putovanja, izboru poslovnih partnera, destinacija i hotela.

Svojim dugogodisnjim pedagoskim radom iz oblasti srednjoskolskog obrazovanja, visegodisnjim profesionalnim iskustvom u turizmu vlasnika TA ZNak kao i poverenja koje smo stekli u toku rada su dokaz sigurnog izbora kvaliteta programa, ponude I cene koju Vam nudimo.

Turistička agencija Znak Travel saradjuje sa najboljim strucnjacima iz oblasti marketinga, turizma, trgovine, ugostiteljstva I saobracaja sa osnovnim motivom da svojim klijentima pruzi visoko profesionalan servis. Poverite vasoj TA Znak poslove organizatora Vaseg skupa, kongresa, seminara, kulturnih I sportskih manifestacija. Pogledajte I razmotrite nase ponude za individualna grupna putovanja u zemlji I inostranstvu.

Organizujte i inicirajte putovanja

ORGANIZUJTE I INICIRAJTE PUTOVANJA ZA PREDSTAVNIKE Vasih sindikata i penzionerskih udruzenja posredstvom nase agencije. Turistička agencija Znak Travel Vam moze ponuditi celokupnu organizaciju Vasih porodicnih veselja (svadbe, veridbe, rodjendane, maturske veceri, susrete generacija I dr.). Verujuci da ukoliko nam ukazete poverenje i organizaciju odabranog programa, necete imati razloga za drugi izbor jer smo mi Vas Izbor. Zahvaljujemo na paznji koju ste nam ukazali prelistavajuci nas program I do skorog vidjenja Najsrdacnije Vas pozdravljamo.

Naše usluge

ZNAK Travel turistička agencija
  • Turska leto 2022
  • Grčka leto 2022
  • Albanija leto 2022
  • Hrvatska leto 2022
  • Neum leto 2022
  • Kranjska gora leto 2022
  • Egipat leto 2022
  • Dubai leto 2022

turska leto 2022

Hoteli u Turskoj svih kategorija i različitog cenovnog ranga, mogu da izađu u susret svim očekivanjima za savršen odmor.

grčka leto 2022

Grčku svake godine poseti je skoro 15 miliona turista iz celog sveta. Ukoliko se odlučite ove godine za letovanje u Grčkoj, pripremili smo ponudu sa velikim izborom hotela duž cele obale Grčke.

albanija leto 2022

Albanija ima najbolje plaže u celoj Evropi, kamene i peščane plaže sa prekrasnom, tirkiznom i kristalno čistom vodom. Za razliku od ostalih, popularnijih destinacija, ovde nema gužvi, kada idete na plažu naći ćete uvek više nego dovoljno mesta za sebe.

albanija destinacije

hrvatska leto 2022

Svake godine sve više turista iz Srbije bira letovanje na Jadranu i hrvatskoj obali. Smeštaj u brojnim i najrazličitijim hotelima, kojih u ovom delu ima jako puno. Našu ponudu u kojoj su hoteli na hrvatskom primorju svih kategorija možete videti u nastavku.

neum leto 2022

Sa nešto manje od 5.000 stanovnika i obalom od oko 22 kilometara, Neum je šarmantan grad koji postaje neobična turistička destinacija za otkrivanje već nekoliko godina unazad.  Sada je pravo vreme da i vi otkrite ovaj neistraženi skriveni dragulj.

bosna i hercegovina

slovenija leto 2022

KRANJSKA GORA – je podjednako zimski i letnji turistički centar na severoistoku Slovenije, blizu granice sa austrijom i Italijom. Kranjska Gora se graniči sa Nacionalnim parkom Triglav na jugu. Impozantni šumoviti vrhovi Julijskih Alpa, koji se protežu od Mojstrana do Rateče i skijaške površine među njima, privlače izletnike, alpiniste, bicikliste i skijaše na Kranjsku Goru.

slovenija destinacije

egipat leto 2022

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. 

egipat destinacije

dubai leto 2022

Dubai je najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata i bez sumnje se može reći da je jedna od najposećenijih destinacija sveta. Nalazi se na jugoistoku Presijskog zaliva. Za svega nekoliko godina, Dubai je postao sinonim za luksuzan život, centar međunarodnog poslovanja i atraktivna turistička destinacija sa svakim oblikom razonode koji možete zamisliti.

ujedinjeni arapski emirati