Turistička agencija ZNAK Travel

Lokacija:
Lociran na poluostrvu Komeno, Grecotel Corfu Imperial jedan je od najluksuznijih hotelskih kompleksa na Krfu. Od glavnog grada i aerodroma udaljen je oko 13 km.

Plaža:
Gosti mogu koristiti četiri privatne peščane plaže, a peškiri, ležaljke i suncobrani su besplatni.

Hotelski sadržaj:
U sklopu ovog jednog od najluksuznijih hotela na ostrvu se nalazi recepcija, lobi sa bibliotekom, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, spa i fitness centar (uz doplatu), sportovi na vodi (uz doplatu), jahanje (uz doplatu), tenis (uz doplatu), aerobik, joga, pilates, zumba, stoni tenis, bar na plaži, bar kod bazena, lobi bar, vinski bar, koktel bar, nekoliko a-la-carte restorana internacionalne, mediteranske ili azijske kuhinje, juvelirnica, prodavnice, dnevna i večernja animacija za decu i odrasle, Wi-Fi koji je besplatan. Šatl bus, vožnja je besplatna, saobraća dva puta dnevno do grada Krfa. Rezervacija je neophodna, a broj mesta je ograničen.

Sobe:
Deluxe sobe sa pogledom na more veličine su 32 m2 nalaze se u glavnoj zgradi na 2.,3. ili 4. spratu, a u njima je jedan francuski ležaj ili francuski ležaj i jedan pomoćni krevet, mogu ugostiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Deluxe porodične sobe veličine su 64m2 se nalaze u glavnoj zgradi na 5. spratu. Mogu ugostiti dve odrasle osobe i dvoje dece (francuski ležaj i dva odvojena kreveta). Delux bungalovi veličine su 31m2 nalaze se u delu hotela koji nosi naziv “garden area” na prvom spratu i imaju pogled na more, a u njima je jedan francuski ležaj ili francuski ležaj i jedan pomoćni krevet, mogu ugostiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Sve sobe imaju: balkon, kupatilo (tuš, fen za kosu, toaletni pribor), ketler, klima uređaj, mini-bar(uz doplatu), sef, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet.

Usluga:
Polupansion (doručak i večera se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje).

Grecotel Corfu Imperial Exclusive Resort

5/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu za boravak 13/04/2023-31/05/2023
popust od -15%
akcija važi do 31/01/2023

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj