Turistička agencija ZNAK Travel

Hotelski smeštaj u najpopularnijem letovalištima u Turskoj za leto 2024

Turska leto 2024

LETO 2024

sarimsakli leto 2022 hoteli

Luksuz, raskoš, besprekorno isplaniran „All Inclusive“ koncept u odličnim hotelskim kompleksima, raznovrsni sadržaji, izraženi prirodni kontrasti i mistika orijenta – ovo su aduti turske rivijere. Godinama unazad Turska važi za destinaciju sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom.
Čarter letom vodimo vas do Antalijske obale. Ukoliko se nalazite među turistima koji preferiraju raznovrsne i bogate sadržaje hotela smeštenih na dugim pešcanim plažama, preporučujemo letovanje u Antalijskoj regiji u mestima: Antalija, Alanja, Lara, Side, Belek ili Kemer. Ako više volite malo intimniji ambijent okruženi prelepom prirodom sa povučenim mirnim uvalama – neka vaš izbor budu mesta Egejske regije: Bodrum, Marmaris, Fetije, Kušadasi, Česme – Alčati.

avio aranžmani za leto 2024

Side

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu

Saznaj više »
belek turska

Belek

Belek je moderan turistički centar koji sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža

Saznaj više »

Lara

Plaža Lara-Kundu se nalazi na južnoj obali Turske i jedna je od najpoznatijih plaža na turskoj rivijeri.

Saznaj više »
alanja turska hoteli

Alanja

Alanja (Alanya) je grad sa mnogo razlicitih lica. Grad Alanja smešten je u istocnom delu turske obale,

Saznaj više »

Kemer

Kemer se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen je 42 km od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu.

Saznaj više »

Antalija

Antalija se nalazi u zapadnom delu mediteranske obale Turske. Antalija je zaista rajsko mesto u kome letnja sezona traje 8-9 meseci.

Saznaj više »

važne

napomene

Pre putovanja proveriti važnost pasoša! Za putovanje u Tursku potrebno je da pasoš važi još 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Za putovanje u Grčku, potrebno je da pasoš važi još 3 meseca, nakon povratka sa putovanja. Navedena pravila ne definiše agencija – podložna su promenama i svaki putnik je sam odgovoran, da sa ambasadom zemlje u koju putuje, proveri pravila koja se odnose na period važenja pasoša, kako bi se izbegle neprijatnosti na granicama.