Turistička agencija ZNAK Travel

Lokacija:
Hotel je udaljen 500 m od luke u Sivoti, 90 km od aerodroma u Prevezi i 24 km od luke Igumenica na Krfu.

Plaža:
Najbliža plaža Bella Vraka je na 300m od hotela.

Hotelski sadržaj:
Hotel raspolaže sledećim sadržajima: recepcija, glavni  restoran, a´la carte restoran, snek bar na bazenu, bezen, dečiji bazen, parking, igralište za decu, mini klub za decu, stoni tenis, mini market, konferencijski centar, room servis, dadilja-na upit, besplatni peškiri za plažu , rent a car, SPA centar ( zatvoreni bazen, hamam, sauna, tople stolice, teretana,masaže), suncobrani i ležaljke kraj bazena, wi fi internet, organizovan prevoz do plaže Karvouno.

Sobe:
Svaka soba sadrži: kupatilo,  klimu, sat TV, wi fi internet, mini bar(uz doplatu), sef, balkon ili terasu, fen za kosu, peškire, papuče i bade mantil, set kozmetike u kupatilu.

Superior dvokrevetne sobe sa pogledom na planinu, površine 26 m2, sa jednokrevetnim prostorom i balkonom sa pogledom na planinu Epir. Imaju bračni ili dva odvojena kreveta i jedan kauč na razvlačenje i može da smesti 2 odrasle osobe i 1 dete. Nalazi se u blizini glavne zgrade, preko puta recepcije.

Superior dvokrevetna soba sa delimičnim pogledom na more, površine 28 m2, sa pojedinačnim prostorom, spojnim vratima i balkonom sa pogledom na more. Nalazi se u glavnoj zgradi. Imaju bračni ili dva odvojena kreveta i jedan kauč na razvlačenje i može da smesti 2 odrasle osobe i 1 dete.

Deluxe dvokrevetna soba, površine oko 28 m2, sa jednokrevetnim prostorom, povezanim vratima i balkonom sa pogledom na planinu. Nalazi se u glavnoj zgradi. Imaju bračni ili dva odvojena kreveta i jedan kauč na razvlačenje.

Usluga:
Noćenje sa doručkom po principu švedskog stola.

Sivota Diamond Spa Resort

5/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu 04/05/2024-19/10/2024
popust od 5%
akcija važi do 31/03/2024

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj