+381 11 4522 489

POSLOVNICA BEOGRAD

+381 20 316 900

POSLOVNICA NOVI PAZAR

Lokacija:
Novi hotelski kompleks smešten je 2 km od centra mesta Nea Potidea, 4 km od Nea Mudanje, i 55 km od aerodroma “Makedonija” u Solunu. Ceo kompleks je površine 27000 kvadratnih metara. Hotel izlazi na sopstveni peščanu plažu. Ležaljke i sunocbrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Sadržaj: Recepcija, resotran, restoran a la carte, restoran na plaži, bar, bazen, bazen koji deli 10 soba, Spa centar (uz doplatu), konferencijska sala, arking, WI FI internet konekcija dostupna u javnim delovima hotela, sportovi na vodi (uz doplatu), odbojka na plaži, dnavni animacijski program.

Sobe: Hotelski kompleks raspolaže sa 130 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, mini –frižider, set za kafu/čaj, sef, SAT TV, telefon, WI FI internet, balkon ili terasa.

Superior sobe površine oko 30 m², mogu da smeste dve osrasle osobe i jedno dete, sadrže francuski ležaj i kauč/sofu na razvlačenje. Mogu imati direktni ili bočni pogled na more. Neke od superior soba imaju izlaz na zajednički bazen koji dele sa još 10 soba.

Junior suite pogled more površine oko 35m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ležaj i ugaoni kauč/sofa na razvlačenje.

Loft svite površine oko 48m², imaju dva nivoa otvorenog plana, na donjem nivou – ugaoni kauč/sofa na razvlačenje, na gornjem nivou – francuski ležaj. Namnjene su za smeštaj 2-4 osobe. Mogu biti sa delimičnim ili direktim pogledom na more.

Deluxe suite zajednički bazen površine oko 42m², sadrže spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa kaučem/sofom na rasklapanje. Imaju izlaz na zajednički bazen. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.

Usluga: Polupansion ili All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Portes Lithos

5/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu za boravak 08/07/2023-25/07/2023
popust od -5%
akcija važi do 30/11/2022

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj