Turistička agencija ZNAK Travel

Lokacija:
Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži u mirnom zalivu i prelepom ambijentu okružen zelenilom. Najbliže mesto je Plataria na manje od 2km od hotela, dok je Sivota udaljena 12 km, a Parga 40 km. Poznata luka Igoumenitsa je udaljena 8 km, a aerodrom Preveza 80 km.

Plaža: Hotel je smešten u zasebnoj peščanoj uvali. Ležaljke i suncobrani na plaži se doplaćuju.
Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran, bar na plaži “Havana”, privatni parking, igralište za decu, Wi-Fi internet u javnim prostorijama, prostorija za odlaganje prtljaga.

Sobe: Hotel raspolaže sa 22 sobe, raspoređene u 5 bungalova.

Superior sobe površine 26m2 imaju sopstveni balkon sa pogledom na baštu. Sve sobe su opremljene sa jednim francuskim ležajem i jednim krevetom za jednu osobu. Sobe su namenjene za 2-3 osobe.

Deluxe sobe površine 26m2 imaju sopstveni balkon sa pogledom na more ili bazen. Sve sobe su opremljene sa jednim bračnim krevetom i jednom sofom ili garniturom za sedenje. Sobe su namenjene za 2 osobe (2 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i dete do 2 godine).

Family room površine 26 m2 imaju sopstveni balkon i pogled na baštu. Sve sobe su opremljene sa jednim bračnim krevetom plus krevetom na sprat. Sobe su namenjena za 4 osobe, (2 odrasle osobe i 2 dece do 11 godina, ili 3 odrasle osobe i 1 dete do 11 godina).

Usluga: Polupansion, doručak se služi na bazi švedskog stola-samoposluživanje, a za večeru je odabir između ponuđena tri glavna jela.

Plataria Seaside Resort

3/5

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj