+381 11 4522 489

POSLOVNICA BEOGRAD

+381 20 316 900

POSLOVNICA NOVI PAZAR

Lokacija:
Hotel Parga Beach je odmaralište u Pargi, sastoji se od bungalova venecijanski stila, okružen sa 350 godina starim maslinjacima i prelepom uređenom baštom. Udaljen je 1 km od centra Parge.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščanoj plaži nagrađenoj plavom zastavom. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Hotel raspolaže sledećim sadržajima: recepcija,  restoran, barovi, bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu, dečije igralište, parking, room servis, sef (uz doplatu), usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu), fotokopirnica, SPA centar, fitnes centar, doktor (na upit), animacije, besplatan pristup internetu, sportovi na vodi, hotel je prilagođen osobama sa posebnim potrebama.

Sobe:
Hotel ima 80 bungalova. Svaka soba sadrži: klimu, SAT TV, telefon, mini bar, sef, fen, kozmetiku u kupatilu, wi fi internet, ketler za čaj i kafu, peškire za plažu, balkon ili terasu  i garnituru za sedenje na terasi.

Premium Garden sobe, savršene za parove i porodice sa 1-2 dece, nude udoban smeštaj sa prelepim pogledom na bašte ili bazene. Površina sobe je 30m2, namenjena je za smeštaj 2 odrasle osobe i 2 dece, ili 3 odrasle osobe i 1 dete.

Premium Garden Side Sea View sobe su savršene za parove i porodice sa 1-2 dece koji uživaju u pogledu na more.

Premium Garden Sobe sa delimičnim pogledom na more su površine 30m2, namenjena je za smeštaj 2 odrasle osobe i 2 dece, ili 3 odrasle osobe i 1 dete.

Verdant suite sobe su savršene za parove i porodice koji uživaju u više prostora, Prostor otvorenog plana u stilu potkrovlja uključuje spavaću sobu i prostor za sedenje, praveći pravu ravnotežu između opuštenog luksuza prestižnog odmarališta i opuštene udobnosti doma. Površina sobe je 35m2, namenjena je za 2 odrasle osobe + 3 dece, ili 3 odrasle i 1 dete. Mogu imati pogled na baštu ili bazen.

Usluga:
Noćenje sa doručkom po principu švedskog stola.

Parga Beach Resort

5/5

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj