+381 11 4522 489

POSLOVNICA BEOGRAD

+381 20 316 900

POSLOVNICA NOVI PAZAR

Lokacija:
Na samo 6 km od kosmopolitskog i živopisnog Neos Marmarasa, na peskovitoj obali bogatoj zelenilom, nalazi se hotelski kompleks Lagomandra. Sastoji se iz dva hotela od kojih je Lagomandra Beach na samoj plaži. Udaljen je 100 km od Soluna.

Plaža:
Peskovita plaža okružena borovom šumom sastoji se iz dva dela – jedan deo je opremljen hotelskim ležaljkama i suncobranima (uz doplatu) na kojoj se nalazi i bar i drugi deo gde možete uživati u većoj slobodi i divljini i probati razne sportove na vodi.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran Votsalo, Taverna, bar na bazenu, snack bar na plaži, otvoreni bazen, dečiji bazen, dečije igralište, minimarket, suvenirnica, menjačnica, ATM, doktor na poziv, Rent-a-car, parking (besplatno), servis za pranje veša, stoni tenis, bilijar, minibus prevoz do Neos Marmarisa (uz doplatu). Wellness centar uz doplatu (sauna, masaže, hidromasaža/đakuzi).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže klima uređaj, terasu, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, bademantil, telefon, minibar i TV, sef, mini radio CD, bežični internet.

Deluxe sobe su površine oko 25 m2, namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaj  i pomoćni ležaj.Mogu biti sa pogledom na more(izdvojene cenovno),bazen ili vrt.

Porodične sobe površine oko 25 m2, nalaze se uglavnom u prizemlju. Namenjene smeštaju 2 do 4 osobe.Sastoje se iz jedne prostorije u kojoj su francuski ležaj ili dva standardna –spojena i sofa na razvlačenje.

Deluxe porodične sobe površine oko 35 m2, nalaze se uglavnom u prizemlju i gledaju na vrt, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže francuski ležaj i pomoćni ležaj ili sofu koja se razvlači.

Junior Suite su površine oko 28-32 m2.Namenjene za 2 do 4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe sa 2 standardna ili francuskim ležajem i sofe koja se razvlači.

Apartmani su površine oko 45 m2 .Apartmani mogu biti sastavljeni od 2 spavaće sobe,međusobno povezane vratima ili jedne velike celine. Ukoliko imaju dve spavaće sobe,prva je prolazna i u njoj mogu biti  2 standardna ležaja koja su spojena ili francuski ležaj, dok se u drugoj sobi nalazi sofa na razvlačenje.Druga opcije apartmana je jedna veika celina u kojoj se nalazi francuski ležaj sa sofom na razvlačenje.

Deluxe suite sa pogledom na more I privatnim bazenom su površine oko 70 m2.  Jedinstveni prostor u kome se nalaze spavaća soba sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Unutar deluxe suite se nalaze 2 kupatila koja su opremljena bade mantilima i papučama.Tu su još I elektronski sef, TV i Wi-fi internet.

Duplex Suite sa pogledom na more i privatnim bazenom su površine oko 79 m2.
Smeštajne jedinice se sastoje iz 2 nivoa, u stilu  mezonete. Na donjem nivou: jedinstveni proctor u kome su francuski ležaj I sofa na razvlačenje, i kupatilo. Na gornjem nivou: spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo. Bade mantili i papuče.U suite duplex su još i elektronski sef, TV sa ravnim ekranom, Wi-Fi internet.

Luxury apartmani su veličine oko 70 m2, koji se sastoji od glavne spavaće sobe, odvojenog dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje i dva kupatila. Svi apartmani imaju balkon ili veranda sa koje se pruža prelep pogled na okolne bašte. Izgrađeni su 2022.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za All inclusive (35 eur za odrasle i 23 eur za decu od 5 do 13 godina).

Lagomandra Beach Hotel

4/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu 24/08/2023-25/10/2023
popust od 10%
akcija važi do 14/07/2023

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj