Turistička agencija ZNAK Travel

Lokacija:
hotel Koviou Holiday Village se nalazi između mesta Nikiti (oko 5 km) i letovališta Neos Marmaras (oko 13 km), na oko 250-300 m od jedne od najlepših plaža Sitonije (preko puta hotela Makednos). Do plaže se dolazi kroz tunel (ispod magistrale), pa stazom pored hotela Makednos.

Hotelska ponuda:
recepcija, besplatan WiFi internet u zajedničkim prostorijama, restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, dečje igralište, TV sala, parking.

Sobe:
klima uređaj, TV, mali frižider, kupatilo, balkon ili terasu. Standardne sobe namenjene za 2-4 osobe imaju dva standardna ležaja ili “francuski ležaj” i sofu na razvlačenje. Porodični apartmani: imaju iste sadržaje kao i standardne sobe. Apartmani se nalaze u prizemlju i namenjeni su za 2-4 osobe, sastoje se iz spavaće sobe (dva standardna ležaja ili “francuski ležaj”) i dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje. Mezoneti: nalaze se na višim spratovima u C bloku, mezoneti su na dva nivoa spojeni stepenicama, ne preporučuju se za porodice sa malom decom. Apartmani u anex zgradi: nalaze se u Paradise – anex zgradi, udaljenoj oko 100 m od recepcije, ima krevet na sprat.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), a uz večeru se dobija i jedno piće: lokalno vino ili pivo,  sok, čaj ili kafa, voda.

Koviou Holiday Village

3/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu 04/06/2024-14/06/2024
popust od 20%
akcija važi do 31/05/2024

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj