Turistička agencija ZNAK Travel

OPIS:
Hotel Olea Garden Gerakini se nalazi na peščanoj plaži popularnog turističkog mesta Gerakini, od koje je odvojen parkom Afroditi Beach hotela, i udaljen oko 100 metara. Hotel Olea Garden se nalazi tik uz nedavno izgradjeni ekskluzivni komplex hotela Ikos Olivia, na oko 80 kilometara od Soluna, u potpunosti zaštićen zelenilom i maslinjacima, u vrlo mirnom delu letovališta. Hotel Olea Garden Gerakini je klasičnog grčkog tipa gradnje, gde su svi objekti za smeštaj gostiju izgradjeni oko mediteranskog vrta, a svi do jednog srpata visine. Olea Garden je najekonomičniji hotel sa uslugom polupansiona koje imamo u ponudi za letovanje. Hotel po internoj proceni zaslužuje kategorizaciju do 2 zvezdice. Sve superior sobe su renovirane 2019 godine. Olea Garden Gerakini ima ograničen broj ležaljki na plaži, čije je korišćenje uključeno u cenu. Suncobrani se mogu uzeti na recepciji, uz revers.

SADRŽAJ:
recepcija, sef (doplata), restoran, mediteranski vrt, igralište za decu, ležaljke i suncobrani na plaži (ograničen broj), sto za stoni tenis, wifi internet oko recepcije, parking (ograničen)

SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima-uredjaj, frižider, SAT-TV, terasa sa garniturom za sedenje

USLUGA:
Polupansion (doručak i večera)

TIPOVI SOBA
Double Superior – oko 15m2 – ima dva odvojena kreveta
Double Superior 3 pax – oko 15m2 – ima dva odvojena kreveta i dodatni krevet na razvlačenje.
Double Superior 4 pax Bunk Bad – oko 15m1 – ima dva odvojena kreveta i krevete na sprat za decu.
Family Room – oko 25m2 – imaju malnji dnevni boravak sa sofom i krevetom za jednu osobu i odvojenu spavaću sobu sa dva kreveta ili imaju mali dnevni boravak sa sofom i zasebnu spavaću sobu sa tri kreveta.
*Tip dodatnog kreveta: sofa/fotelja/krevet na razvlačenje.

Olea Garden

3/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu za boravak 16/08/2022-20/09/2022
popust od -15%
akcija važi do 15/08/2022

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj