+381 11 4522 489

POSLOVNICA BEOGRAD

+381 20 316 900

POSLOVNICA NOVI PAZAR

Lokacija:
Hotel Kamari Beach nalazi se na izlazu iz Potosa, oko 1 km južno od centra. Udaljen je oko 45 km od grada Tasosa i oko 28 km od luke u Skala Prinosu. Hotel je nedavno potpuno renoviran, a iz većine soba pruža se veličanstven pogled na Egejsko more.

Plaža:
Nalazi se na peščanoj „ St. Antonio“ plaža. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, lobi, bar kod bazena, ležaljke i suncobrani kod bazena, Wi-Fi internet besplatan u javnim delovima hotela, bazen (koji se sastoji iz više delova preko kojih se pružaju mostići), jacuzzi (na otvorenom), parking.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 35 smeštajnih jedinica. Sobe sadrže kupatilo, fen, klima uređaj, TV, mini-bar, sef (uz doplatu na licu mesta), telefon, terasu.

Comfort room garden view soba, poseduje francuski ležaj i kauč na razvlačenje, može da primi dve odrasle osobe i jedno dete. Površine je 19m2. Sobe imaju balkon i direktan pristup vrtu sa bočnim pogledom na more.

Porodična soba je veoma komforna i može da smesti 2-4 osobe. Poseduje 2 bračna kreveta i balkon. Idealna je za parove sa malom decom. Ima direktan pristup vrtu. Površina sobe je 19m2.

Usluga:
Noćenje sa doručkom, doručak je kontinentalni, služi se po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Hotel Kamari Beach

3/5

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj