+381 11 4522 489

POSLOVNICA BEOGRAD

+381 20 316 900

POSLOVNICA NOVI PAZAR

Lokacija: Danai Beach Resort & Villas je smešten na poluostrvu Halkidiki, na zapadnoj obali Sitonije, oko 4 kilometara od mesta Nikiti. Okružen zelenilom i gustom borovom šumom, poseduje privatnu peščanu plažu sa kristalno čistim tirkiznim morem, dužine oko 300 metara. Hotel je od aerodorma u Solunu udaljen oko 84 kilometara.

Sobe: U ponudi  je nekoliko kategorija smeštajnih jedinica. Gosti mogu birati od apartmana do vila, svaki dizajniran pojedinačno sa izuzetnim ukusom, sa pogledom na more ili prelepu baštu. Pažljivo odabrani nameštaj, uklopljen sa umetničkim delima, stvara okruženje luksuza i udobnosti. Sve sobe poseduju kupatilo, fen,  klimu , sef, mini bar , SAT TV, CD,DVD, telefon, internet, toaletnu kozmetiku , ogrtače i papuče, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela Danai Beach Resort & Villas postoji nekoliko restorana. The Squirrel Gourmet Dining restoran nudi mešavinu mediteranske I francuske kuhinje, nagrađivan kao jedan od najboljih restorana u Grčkoj, sa izvanrednim izborom vina, Andromeda Restaurant sa jedinstvenim pogledom na Egejsko more i još dva restorana od kojih jedan ima i večernji muzički program. Hotel takodje poseduje lobby bar, bar na plaži sa velikim izborom alkoholnih pića, koktela, vina, sokova, toplih napitaka, ukusnih grickalica i obroka. Od ostalih sadržaja gostima je na raspolaganju recepcija, menjačnica, parking, Wi-Fi internet, suvenirnica, prodavnica, usluga prevoza, hemijsko čišćenje/peglanje veša, prostorija za sastanke.

Sport I zabava: Danai Beach Resort & Villas zauzima površinu 40 000m², ukrasen bogatom  florom, cvećem i borovima. U sklopu kompleksa se nalazi jedan otvoren bazen, zatvoren bazen, a mnogi apartmani I vile nude privatni bazen. Hotel poseduje prestižni spa centar sa najkvalitetnijim tretmanima za lice i telo, kozmetički salon, teretanu, opremu za tenis, stoni tenis, bilijar. Gosti mogu uživati i u aktivnostima poput jahanja, ronjenja, vožnje bicikla, sportova na vodi i mnogim drugim. Za decu postoji igralište na otvorenom, prostor za igru u unutrašnjem prostoru, društvene igre, knjige, DVD-jevi, a na zahtev dostupna je usluge čuvanja dece.

Danai Beach Resort

5/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu za boravak 18/08/2022-31/10/2022
popust od -30%
akcija važi do 30/09/2022

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj