Turistička agencija ZNAK Travel

Lokacija: Hotel Blue Dolphin se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Sitonija. Hotel Blue Dolphin je moderan porodični hotel, udaljen od plaže 70 m, od mesta Metamorfosis 1.5 km, dok je od Soluna udaljen 80 km. Hotel Blue Dolphin je idealna preporuka za one koji vole miran porodičan odmor.

Sobe: Hotel Blue Dolphin poseduje 183 smeštajne jedinice u svom sastavu, raspoređenih u 15 bungalova.  U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, superior sobe, family sobe, deluks sobe, deluks family sobe, suite, deluks suite, family suite i family suite sa privatnim bazenom. Standard sobe imaju između 18-20m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Superior sobe imaju veću kvadraturu 30m², i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Family sobe imaju 30m² , jednoprostorne su, sastoje se od dela sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i sa sofa krevetom. Deluks sobe imaju između 28-30m², nalaze se u anex zgradi, i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Deluks porodične sobe imaju između 33-35m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa dva sofa kreveta. Suite imaju 50m², renovirani su 2015 godine, i imaju spavaću sobu sa bračnim krevetom i dnevnu sobu sa sofa krevetom. Deluks suite imaju između 55-60m², imaju spavaću sobu sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i odvojenu dnevnu sobu sa sofa krevetom. Family suite imaju između 50-55m², renoviranu su 2019 godine, imaju spavaću sobu sa bračnim krevetom i dnevnu sobu sa sofa krevetom. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Blue Dolphin u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Blue Dolphin ima glavni bar u hotelu, bar pored bazena, bar na plaži kao i snack bar, gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, koktela, kafa, laganih obroka i poslastica. Hotel Blue Dolphin takođe ima i tavernu gde se poslužuju grčka tradicionalna jela i vina. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, internet kutak koji se doplaćuje, TV salu, usluge pranja veša kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Blue Dolphin u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Blue Dolphin takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Gostima hotela se pruža mogućnost da koriste teretanu, terene za tenis, odbojku, košarku, mini golf, kao i da koriste sto za stoni tenis i pikado. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste spa centar, saune i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.

Blue Dolphin

4/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu 01/06/2024-30/09/2024
popust od 20%
akcija važi do 31/01/2024

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj