Turistička agencija ZNAK Travel

Lokacija:
Hotel Theoxenia se nalazi oko 3 km od malog grada – luke Uranopolisa, mesta na samoj granici sa Svetom Gorom.

Plaža:
Nalazi se preko puta plaže, postoji podzemni prolaz. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu se mogu iznajmiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 4 bazena, WIFI internet (doplata), recepcija, servis za pranje veša, TV sala, mini market, sef (uz doplatu), sala za konferencije, hotelski mini bus za transfere gostiju, bazen i igralište za decu, mini klub (4-12 god.),  soba za video igre, tereni za košarku, odbojku na plaži, mali fudbal, tenis, sportovi na vodi, taverna, piano bar, bar na plaži i pored bazena, ležaljke i suncobrani kraj bazena( besplatno), parking.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 152 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže klima uređaj, radio, telefon, mini frižider i SAT TV. Fen za kosu se može dobiti na recepciji.

ECO soba površine oko 20 m². Nalaze se na nižem nivou u odnosu na standardne. Sobe “bez pogleda” (gledaju na ulaz zgrade preko puta). Imaju velike terase u hladovini. Namenjene za 2-3 osobe, imaju francuski ili 2 standardna ležaja i pomoćni ležaj ili sofu.

Double soba pogled bašta površine oko 23 m², locirane u dve glavne zgrade, sa pogledom na hotelsku baštu. Namenjene za 2-3 osobe, imaju francuski ili 2 standardna ležaja i pomoćni ležaj.

Standardna soba pogled bašta površine oko 23 m², locirane u dve glavne zgrade, sa pogledom na hotelsku baštu. Namenjene za 2-4 osobe, imaju francuski ili 2 standardna ležaja i pomoćni ležaj.

Standard soba bočni pogled more površine oko 23 m², locirane u dve glavne zgrade, na višim spratovima, sa bočnim pogledom na more. Namenjene za 2-3 osobe, imaju francuski ili 2 standardna ležaja i sofu.

Family loft pogled bazen površine oko 75 m², nalaze se u novoizgrađenom delu. Imaju dnevni boravak sa kupatilom i kuhinjom na nižem nivou (bračni krevet i sofa) i spavaću sobu na gornjem nivou (dva kreveta) i balkon  sa garniturom za sedenje. Pogled na more ili bazen. Predviđeni za 2-6 osoba.

Mezoneta pogled more površine oko 75 m², nalaze se u novoizgrađenom delu. Imaju dva nivoa, gde je dnevni boravak (sofa), kupatilo i kuhinja u donjem delu i gornji deo gde se nalaze dve spavaće sobe s kupatilom (bračni ili dva kreveta) i balkon. Pogled na more i bazen. Predviđene za 2-6 osoba.

Xenios Theoxenia

4/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu 31/05/2024-18/10/2024
popust od 20%
akcija važi do 31/12/2023

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj