Turistička agencija ZNAK Travel

LOKACIJA

Poseidon Hotel se nalazi na udaljenosti od samo 14 km od centra Patre, u blizini mora, u prekrasnom zelenom pejzažu, u kojem se može uživati u trenucima mira i relaksacije. Bez obzira na razlog posete gradu Patrasu, hotel obezbeđuje ugodan boravak u prijatnom ambijentu s modernim dizajnom, kako prijateljskim, tako i besprekornim uslugama. Njegova geografska lokacija čini ga lako dostupnim i jednim od glavnih turističkih atrakcija Zapadne Grčke. Hotel Poseidon raspolaže sa 47 modernih i udobnih soba, kao i 2 apartmana, koji kombinuju vaše letovanje sa vašim poslovnim aktivnostima u našem regionu. Hotel ne poseduje sopstvenu peščanu plažu, ali ima direktan ulaz na more

SADRŽAJ

Recepcija, glavni restoran, otvoreni bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena, parking (besplatno), wi-fi internet u javnim prostorima hotela (besplatno), uslugu pranja veša (uz doplatu).

USLUGA

Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

SOBE

Poseidon Hotel poseduje 43 standardne sobe sa pogledom na more ili planinu. Sobe sadrže bračni ležaj ili dva odvojena ležaja, kao i dodatni ležaj sa porodice sa decom, kupatilo, terasu, klima uređaj, telefon, mini bar (uz doplatu), krevetac za decu do 2 godine (besplatno), wi-fi internet, elekronski sef, fen za kosu.

Poseidon  Achaias

3/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu za boravak 01/05/2023-31/10/2023
popust od -10%
akcija važi do 30/04/2023

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj