Turistička agencija ZNAK Travel

Lokacija:
Hotel se nalazi na 6 km od Nikitija. Sastoji se od glavne zgrade u kojoj su recepcija i restoran i dve zgrade u kojima su sobe.

Plaža:
Na 60 m od prelepe plaže Akti Koviu. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Na plaži postoji i bar (uz doplatu).

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, bankomat, WI FI internet u zajedničkim prostorijama, parking, restoran, A la carte restoran, bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži (uz doplatu oko 6 eur set-2 ležaljke i suncobran), bar na bazenu, bar na plaži, igralište za decu. Hotel poseduje i Jacuzzi koji je besplatan za goste hotela.

Sobe:
Hotel poseduje 32 smeštajne jedinice koje sadrže: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima uređaj, TV, telefon, mali frižider, krevetac (na upit, bez doplate) i terasu ili balkon.
Standard sobe imaju krevete na sprat i površine su oko 20 m², sa francuskim ležajem i krevetima na sprat, namenjena za 2-4 osobe.
Family apartmani površine oko 30 m², sa francuskim ležajem u spavaćoj sobi, namenjena za 2-4 osobe.

Usluga:
Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak je kontinentalni, služi se po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Makedons

3/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu 25/05/2024-20/06/2024
popust od 20%
akcija važi do 31/03/2024

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj