+381 11 4522 489

POSLOVNICA BEOGRAD

+381 20 316 900

POSLOVNICA NOVI PAZAR

Lokacija:
Kinetta Beach kompleks nalazi se na samoj obali mesta Kineta. Centar Atine je na 57 km dok je simpatično turističko mesto Lutraki na samo 30 km od ovog udobnog porodičnog kompleksa.

Plaža:
Na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, suncobrani i ležaljke su dostupne gostima besplatno uz minimalnu konzumaciju pića na plaži.

Hotelski sadržaj:
Pored recepcije, hotel nudi: 2 spoljašnja bazena, bazen za decu, unutrašnji bazen, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela oko bazena dok se peškiri za plažu dobijaju uz depozit. Od ostalih sadržaja tu su teretana, košaskaški teren, odbojkaški teren, teniski teren, teren za mini fudbal, sportovi na vodi (uz doplatu), parking (besplatan), doktor na poziv (uz doplatu), rent-a-car (uz doplatu), SPA centar -uz doplatu: bazen sa hidromasažerom (sa slatkom vodom), đakuzi, hamam, sauna, teretana, manikir, pedikir, masaže, konferencijska sala, Wi-fi internet je besplatan.

Sobe:
U hotelu ima ukupno 253 soba, koje su kompletno renovirane. Sve u svom sastavu imaju kupatilo, fen za sušenje kose, SAT TV, sef (besplatan), minibar, klima uređaj,aparat za kafu/čaj, balkon/terasa.

Standardne sobe su površine oko 22-25m², namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i dvoje dece do 12 god i sastoje se iz jedne prostorije.

Usluga:
All inclusive (doručak, ručak i večera, užine) po principu švedskog stola, alkoholna i bezalkoholna pića lokalne proizvodnje.

Kinetta Beach Resort

4/5

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj