Turistička agencija ZNAK Travel

Hotel Belohorizonte, Skala Furka, Halkidiki, kompleks je luksuznih soba i fantastično mesto za odmor. Kombinacija privilegovane pozicije pored mora i mirnog okruženja omogućava gostima da uživaju u pogledu na Egej i Olimp koji oduzimaju dah i predstavljaju jedno posebno iskustvo dok ste na odmoru.

Tokom vašeg boravka u hotelu Belohorizonte ne propustite priliku da obiđete Halkidiki, njegove čarobne plaže i da probate jela domaće kuhinje.

Belohorizonte se nalazi na poluostrvu Kasandra, prvom od takozvana tri prsta Halkidikija (Kasandra,Sitonia, Atos). Njegova prednost je to što se nalazi pored plaže u mestu Furka, na jednoj od najlepših plaža na Halkidikiju i samo 89.3 km od aerodorma Makedonija u Solunu. Centar Soluna nalazi se 103 km od hotela.

A na razdaljini od 2 km je mesto Skala Furka čarobnog izgleda gde možete šetati i okusiti autentičnu grčku hranu u okolnim tavernama. U selu se nalazi i bankomat.

Tu je i zabavni parki Marabou udaljen 13.2 km od hotela. Radi se od novom zabavnom parku za uživanje i igru u mestu Kasandria na Halkidikiju. Gosti hotela Belohorizonte mogu da uživaju i na sjajnim plažama Sitonije i Atosa nakom samo nekoliko sati vožnje.

Sve smeštajne jedinice imaju klima-uređaj i flat-screen TV. Pojedine jedinice poseduju terasu i/ili balkon.

Hotel Belohorizonte

4/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu 30/04/2024-12/10/2024
popust od 25%
akcija važi do 31/12/2023

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj