Turistička agencija ZNAK Travel

O hotelu

Agnes Deluxe hotel u ponudi  se nalazi u živopisnom mestu Pefkohori. Ovaj hotel je novije gradnje i modernog dizajna. Osoblje je izuzetno posvećeno gostima i trudi se da maksimalno ulepša boravak u ovom simpatičnom, modernom objektu kategorije tri zvezdice.

O tipovima soba

Agnes Deluxe Hotel u ponudi imaju sedam različitih tipova smeštajnih jedinica. Standard room je standardna smeštajna jedinica za dve osobe koja ima francuski ležaj ili krevete za po jednu osobu, površine su 18m2. Standard Triple room je standardna smeštajna jedinica koja prima minimum dve, a maksimum tri odrasle osobe. Od ležajeva ima francuski ležaj i/ili krevete za po jednu osobu ili sofu. Superior room su smeštajne jedinice za klasu bolje od standardnih, mogu da prime minimum dve, a maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva mogu da imaju francuki ležaj i/ili krevete za po jednu osobu i sofu. Room double premium su smeštajne jedinice za klasu bolje od superior soba, mogu da prime dve odrasle osobe, a od ležajeva imaju francuski ležaj ili krevete za po jednu osobu. Imaju balkon sa kvalitetnim nameštajem. Junior suite su apartmani u ponudi hotela Agnes Deluxe koji mogu da prime minimum dve, a maksimum pet odraslih osoba. Površine su 26m2. Od ležajeva mogu da imaju francuski ležaj, krevete za po jednu osobu i sofu. Deluxe room pool view je smeštajna jedinica koja ima pogled na bazen, može da primi minimum dve, a maksimum četiri odrasle osobe. Od ležajeva može da ima francuski ležaj, ležajeve za po jednu osobu i sofu. Površine je 26m2.

O sadržajima

Agnes Deluxe Hotel u ponudi ima prelep bazen u kome će gosti sigurno uživati bila da plivaju u njemu ili se rashlađuju omiljenim napicima na ležaljkama pored njega. U Sali se služi ukusan doručak, a ako dodatna razonoda postoji i bar.

Hotel Agnes Deluxe

3/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu 07/05/2024-14/06/2024
popust od 15%
akcija važi do 15/03/2024

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj