Grecotel Astir Alexandroupolis

5/5

Lokacija:
hotel Grecotel Astir Alexandroupolis se nalazi u gradu Aleksandropoli 1km od samog centra na peščano-šljunkovitoj plaži.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, a la carte restoran, taverna, bar, bar pored bazena, bar na plaži, Wi – Fi u javnim prostorijama, dečije igralište, animacija za decu, spa i wellness centar (parno kupatilo, sauna, masaže i zatvoreni bazen), salon lepote, frizerski salon, otvoreni bazen, bazen za decu, teniski teren, sportovi na vodi, perionica veša, mini market, menjačnica, parking.

Sobe:
klima uređaj, TV, mini frižider, kupatilo, balkon/terasa.Executive sobe pogled more ili park: u glavnoj zgradi, za 2-3 osobe, dva standardna kreveta ili francuski i sofa na razvlačenje. Executive sobe sa privatnim bazenom: nalaze se u zgradama koje su u prvom redu do mora, za 3 osobe, francuski ležaj i pomoćni.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje izbor više jela). Mogućnost doplate za pun pansion (doručak, lagan ručak i večera).

Hotelska ponuda
U prelepom gradu Aleksandrupolisu, trgovačkom i kulturnom centru severne Grčke, Astir*Egnatia Alekandroupolis se sastoji od dva gradska hotela, The Astir Alekandroupolis i Grand Hotel Egnatia. Kompleks nudi izvanredan izbor konferencijskih objekata ukupne površine od 1.500 m². Sve sobe, mezonete i apartmani sa pogledom na Tračko more, ostrva Samotraka, Imvros, Tenedos i grčki grad Aenos su uređeni u toplim zemljanim tonovima i imaju spa kupatila i impresivno osvetljenje. Luksuzni Astir Alekandroupolis kombinuje prefinjen luksuz i primernu uslugu sa modernim sadržajima: sve na pešačkoj udaljenosti od centra grada. Dva hotela dele objekte i usluge. Gosti mogu popiti piće u barovima bilo kojeg hotela, naručiti grickalice iz bara pored bazena i uživati u obrocima u restoranima oba hotela. Nadomak novog autoputa Egnatia, hotelski kompleks je idealna polazna tačka za izlete u šumski rezervat Dadia i deltu Evrosa. Smešten u zelenoj borovoj šumi Astir Aleksandropolis se ističe kao idealni hotel za sve posetioce.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.