Turistička agencija ZNAK Travel

Lokacija:
Elea Beach hotel je okružen zelenilom i nalazi se na samo korak od morske obale.. U lepom mediteranskom vrtu prepunom maslina, palm i mediteranskog  rastinja nalazi se centralna – glavna zgrada i nekoliko manjih zgrada sa sobama. Hotel je smešten u najlepšem delu Sitonije udaljen od Neos Marmarasa 12 km a od mesta Nikiti 10km.  Od aerodrome u Solunu hotel je udaljen 100km.

Plaža:
Peščano šljunkovita plaža je udaljena oko 150m od hotela.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi, restoran, a la carte restoran “Votsalo”, bar kod bazena, bašta, menjačnica, sef na recepciji (uz doplatu), parking, WI FI internet u javnim delovima hotela, bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena,dečije igralište, TV sala, stoni tenis, tri puta nedeljno se organizuju tematske večeri, kombi prevoz do Neos Marmarasa nekoliko puta u toku dana (uz doplatu na licu mesta).

Sobe: Hotel raspolaže sa 80 smeštajnih jedinica, od toga 36 standard soba, 18 superior i 26 porodičnih apartmana. Sve sobe sadrže kupatilo, fen, mali frižider, klima uređaj SAT TV, telefon, dečiji krevetac (na upit, uz doplatu na licu mesta), balkon ili terasu.
Standard sobe površine oko 21m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i dodatni ležaj, mogu biti sa pogledom na more ili vrt.
Superior sobe mogu biti površine od 21m² ili do 28m2, namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i dodatni ležaj. Mogu biti sa pogledom na more ili bazen.
Porodični apartmani površine oko 35m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže dve sobe (u jednoj se nalaze 2 standardna ležaja, a u drugoj francuski ležaj). Mogu biti sa pogledom na more ili vrt.

Usluga:
Polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za all inclusive uslugu ( 31,5 eur za odrasle i 15,75 eur za decu od 6 do 12 godina )

Elea Beach

4/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu 15/06/2024-31/07/2024
popust od 10%
akcija važi do 31/03/2024

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj