+381 11 4522 489

POSLOVNICA BEOGRAD

+381 20 316 900

POSLOVNICA NOVI PAZAR

Lokacija: Hotel Alexandra Elegance smešten  u Potosu, na peščanoj plaži. Hotel je od Limenasa udaljen oko 40 km. Ovaj luksuzan hotel pripada lancu Xenios Gate hotela koji pruža udobnost I zadovoljstvo kako porodicama sa decom, tako i tinejdžerima.

Sobe:  Ovaj moderan hotel Alexandra Elegance  raspolaže sa više vrsta soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel je junior suite sa pogledom na more koji se sastoji od spavaće sobe sa dnevnim boravkom koji izlazi na terasu. Apartmani su površine do 38m2. Junior suite sa privatnim bazenom i pogledom na baštu pruža miran odmor za porodice koje žele da uživaju u kvalitetnom vremenu zajedno.  Apartmani su 38m2 koji se sastoje od prelepo dizajnirane spavaće sobe i dnevnog boravka, kao i sa prostranom terasom sa privatnim bazenom i baštom. Junior suite sa privatnim bazenom i pogledom na more površine 38 m2, poseduje luksuznu spavaću sobu i dnevni boravak sa prostranom terasom.  Front suite sa pogledom na more i privatnim bazenom površine 42 m2 poseduje spavaću sobu i odvojenu dnevnu sobu sa terasom, gde gosti mogu da uživaju u suncu. Svaki od apartmana sadrži: kupatilo, klimu, SAT TV, sef, ketler za kafu, piće dobrodošlice.

Hotelski sadržaj:  Hotel Alexandra Elegance  u svom sastavu poseduje restoran u kojem se poslužuju obroci na bazi švedskog stola, a kako dan odmiče hotel poseduje i a la carte restoran sa velikom izborom mediteranskih specijaliteta zajedno sa kvalitetnim vinima koja su upotpunjena neverovatnom atmosferom pogleda na more. Gostima hotela se pruža prilika da uživaju u jutarnjoj kafi i osvežajajućim pićima iz bara na plaži ili pak uživaju u koktelima dok borave na bazenu.

Sport i zabava: U sklopu hotela Alexandra Elegance se nalazi bazen sa toboganima gde se cela porodica može prepustiti zabavi. Nakon osveženja u bazenu gosti hotela se mogu uputiti u prostor za Spa i Fitness i prepustiti se užitku uz spa tretmane, pilates I jogu. Za goste željne avanture tu su razni sportovi na vodi, biciklističke avanture, džip safari na zahtev, tenis i ronilačke ekskurzije. Sa toliko mnogo sadržaja u kojima možete uživati hotel Alexandar Elegance nudi izvanrednu uslugu bez poređenja okupljajući porodicu i stvarajući neverovatne uspomene koje će trejati.

Alexandra Elegance

5/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu za boravak 28/04/2023-20/10/2023
popust od -15%
akcija važi do 31/12/2022

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj