Turistička agencija ZNAK Travel

Lokacija: Hotel A For Art se nalazi u blizini stare luke u Limenasu, glavnom gradu Tasosa, 500m od centra mesta. Renovirana i obnovljena zgrada koja je sagradjena jos 1907. godine sada je jedinstven design hotel koji je spojio tradicionalno i moderno. Novi hotel koji je počeo sa radom 2016 godine. Gradska peščana plaža je na nekih 100m od hotela.

Sobe: Hotel A For Art raspolaže sa 33 sobe i 6 suitova u četvorospratnoj zgradi. Svaka soba je drugačije dekorisana, ali svaka sadrži SAT TV, Wi Fi (besplatan), sef (besplatan), minibar (uz doplatu), kupatilo (tuš/wc), fen, papuče i bademantil, klima uređaj. The Cozy Duo sobe površine oko 18 m², namenjene za smeštaj dve osobe sadrže jedan francuski ležaj. Just sobe su predviđene za male porodice (max 2 adl + chd) površine oko 21 m² i imaju jedan francuski ležaj i sofu za dete. A-Suite je površine oko 28 m² za max dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Ima odvojenu spavaću sobu, francuski ležaj i double sofu.

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju recepcija, glavni restoran „Maypole“, a la carte restoran „The Lost Sheep“, bar „The Red Dino“, dvorišni bar „The Old Chair“, spoljašnji bazen (ležaljke su u prirodnom hladu), parking (ograničen broj mesta), Wi Fi u javnm delovima hotela, lift.

A for Art

4/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu za boravak 01/05/2023-07/10/2023
popust od -15%
akcija važi do 31/01/2023

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj