Turistička agencija ZNAK Travel

krstarenje

Istočni Mediteran – Jadran i Egej

1 →
Venecija
2 →
Dubrovnik
3 →
Kotor
4 →
Krf
5 →
Zakintos
6 →
Bari

Venecija – Dubrovnik - Kotor – Krf – Zakintos – Bari

 

Rezervacije i upiti

ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam ih poslati popunjavanjem forme u nastavku

Slična krstarenja

MSC ARMONIA
8 dana
7 noći

već od 

€523

Krstarenje Istočnim Mediteranom može biti glamurozno putovanje o kom ste oduvek maštali. Uživajte na predivnim plažama Jadranskog mora, otkrijte lepote grčkih ostrva i u autentičnu arhitekturu Venecije. Itinerer za krstarenje Istočni Mediteran – Jadran i Egej obuhvata pristajanje u lukama Venecija – Dubrovnik – Kotor – Krf – Zakintos – Bari.

Mnogo je razloga da ova kruzerska ruta postane nezaboravna plovidba koja ne uključuje samo kulturno istorijske znamenitosti, već i bogatu gastronomsku ponudu i razne zabavne sadržaje na brodu. Započnite putovanje u gradu ljubavi Veneciji, prošetajte trgovima Kotora, upoznajte se sa starogrčkom civilizacijom na ostrvima Krf i Zakintos i zaljubite u arhtekturu Barija.

Krstarenje istočnim Mediteranom na brodu MSC Armonia traje 8 dana (7 noćenja) i dostupno je već po ceni od 523 evra. Putovanje možete rezervisati u terminima od aprila do oktobra.

Destinacije koje ćete obići na krstarenju Istočni Mediteran – Jadran i Egej

Predivne luke Jadrana i Italije, ali i čarobna grčka ostrva možete obići za samo osam dana, ako rezervišete krstarenje i u Veneciji se ukrcate na brod MSC Armonia. Dajemo vam samo mali nagoveštaj predivne plovidbe do lepih primorskih gradova koje ovaj itinerer obuhvata.