Turistička agencija ZNAK Travel

pustolovina na moru

Krstarenja

Izaberite idealno krstarenje za vas!

Krstarenje – pustolovina na moru kao iz omiljenih filmova! Uživajte u čarima mora i plovidbe istražujući osunčane predele Egeja i Mediterana ili impresivne fjordove severne Evrope. Otkrijte zašto putovanja modernim kruzerima predstavljaju jedan od najeksluzivnijih vidova odmora. 

Tražite idealno letovanje za porodicu, želite da iskusite uzbudljivu avanturu sa prijateljima ili da se opustite na romantičnom putovanju? U svim ovim slučajevima krstarenje je sjajan izbor – na vama je samo da odaberete rutu i odlučite koliko vremena želite da provedete na brodu – tri, sedam ili osam dana ili pak čitave dve nedelje!

 

Celestyal Discovery
od 739 €

Krstarenje Mirisi Egeja

Atina – Mikonos – Kušadasi – Patmos – Rodos – Krit – Santorini
Costa Fascinosa
od 1459 €

Krstarenje – Prolećni fado na Mediteranu

Milano - Savona - Malaga - Gibraltar - Kadiz - Lisabon - Alikante - Barselona - Marsej
MSC ARMONIA
od 523 €

Istočni Mediteran – Jadran i Egej

Venecija, Kotor, Mykonos, Santorini, Ankona, Venecija
Celestyal Olympia
od 249 €

Ikone Egeja

Atina, Mikonos, Kušadasi, Patmos, Heralion, Santorini
MSC Splendida
od 1037 €

Istočni Mediteran

Trst, Katakolon, Pirej, Kušadasi, Istanbul, Krf, Bari
Celestyal Crystal
od 549 €

Idilični Egej

Kušadasi-Efes-Heraklion-Santorini-Mikonos-Milos-Pirej

Krstarenja su stekla veliku popularnost upravo zato što nude bezbroj prilika za istinsko uživanje. Plovidba brodom, vrhunski smeštaj u brodskim kabinama, bogata gastronomska ponuda, kao i razne mogućnosti za provod i opuštanje, samo su neki od razloga da se odlučite za plovidbu kruzerima.

Programi krstarenja zavise od destinacija koje se obilaze, ali je koncept uglavnom isti – svakog dana kruzer pristaje u novu luku i pruža vam se prilika da za kratko vreme obiđete neka od najatraktivnijih evropskih ostrva, poznate primorske gradove Evrope i atrakcije u njihovoj blizini.