TA ZNAK Travel | Letovanje 2022 – Turska, Grčka, Albanija

Hotel Ramada Resort

4/5

SLOVENIJA

LETO 2022

već od

€48

O hotelu

RAMADA RESORT 4* (ex.Larix) – smešten je na 100 m od centra Kranjske Gore, na idealnoj lokaciji uz samo dno skijalište, gde je početna tačka za sve staze na Kranjskoj Gori. Kao na dlanu nude se idilična priroda i privlačno mesto, omogućujući raznoliko i nezaboravno iskustvo. Hotel poseduje: restoran, kafe, terasu, bar, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, Aqua Ramada Resort sa 400 m2 vodene površine sa hidro vazdušnom masažom, gejzirima, vodopadima i specijalim whirpool-om sa temperaturom vode od 39°C, dečiji bazen, sauna centar sa 4 saune (dve finske, turska i infrared). Sve sobe su poslednji put renovirane 2016.godine. Standardne sobe poseduju: kablovsku televiziju, radio, mini bar, telefon, kupatilo sa tušem. Većina soba ima balkon. Superior sobe imaju pogled na ski stazu.

Usluga:

Tipovi soba:

Lokacija:

+381 11 4522 489

POSLOVNICA BEOGRAD

+381 20 316 900

POSLOVNICA NOVI PAZAR

Rezervacije

Pošaljite upit za ovaj objekat

 • Cenovnik
 • Popusti, doplate i plaćanja
 • Program putovanja

Cenovnik smeštaja po osobi

Cena aranžmana obuhvata

Cena aranžmana ne obuhvata

Popusti

POPUSTI ZA DECU I TREĆU ODRASLU OSOBU:
Na pomoćnom ležaju u dvokrevetnoj sobi u pratnji dve odrasle osobe
1. dete do 6 godina bez ležaja boravi besplatno
1. dete do 6 godina na pomoćnom ležaju: 12 eur po danu
2. dete od 6-12 godina - ostvaruje 30% popusta
Na osnovnom ležaju u dvokrevetnoj sobi u pratnji jedne odrasle osobe
Dete do 6 godina na osnovnom ležaju - 20 eur po danu
Dete od 6-12 godina - ostvaruje 20% popusta
Treća odrasla osoba u pomoćnom ležaju - ostvaruje popust 10%.

Doplate

Doplata za 1/1 sobu - 20 eur po osobi po danu isključivo na upit i uz pismenu potvrdu hotela
Doplata za dodatni obrok - 16 eur po osobi po danu; deca 6-12 godina - 8 eur osobi danu
Ručak ili večera se služe u jednom od hotela Hit Alpinea hotela (Ramada Resort 4*, Kompas 4* ili Ramada Hotel & Suites 4*).
Doplata za sobu više kategorije - 20 eur po sobi dnevno
Doplata za krevetac za bebu - 6 eur po danu

Uslovi otkaza

Način i uslovi plaćanja

Program putovanja:

 • 1. dan // DOLAZAK

  Putovanje sopstvenim prevozom. Smeštaj u izabrani hotel. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

 • 2. - predposlednji dan // BORAVAK

  Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge (minimum 5 noćenja). Slobodno vreme. Noćenje.

 • Poslednji dan dan // ODLAZAK

  Doručak. Napuštanje soba. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

 • Turska leto 2022
 • Grčka leto 2022
 • Albanija leto 2022
 • Hrvatska leto 2022
 • Neum leto 2022
 • Kranjska gora leto 2022
 • Egipat leto 2022
 • Dubai leto 2022

turska leto 2022

Hoteli u Turskoj svih kategorija i različitog cenovnog ranga, mogu da izađu u susret svim očekivanjima za savršen odmor.

grčka leto 2022

Grčku svake godine poseti je skoro 15 miliona turista iz celog sveta. Ukoliko se odlučite ove godine za letovanje u Grčkoj, pripremili smo ponudu sa velikim izborom hotela duž cele obale Grčke.

albanija leto 2022

Albanija ima najbolje plaže u celoj Evropi, kamene i peščane plaže sa prekrasnom, tirkiznom i kristalno čistom vodom. Za razliku od ostalih, popularnijih destinacija, ovde nema gužvi, kada idete na plažu naći ćete uvek više nego dovoljno mesta za sebe.

albanija destinacije

hrvatska leto 2022

Svake godine sve više turista iz Srbije bira letovanje na Jadranu i hrvatskoj obali. Smeštaj u brojnim i najrazličitijim hotelima, kojih u ovom delu ima jako puno. Našu ponudu u kojoj su hoteli na hrvatskom primorju svih kategorija možete videti u nastavku.

neum leto 2022

Sa nešto manje od 5.000 stanovnika i obalom od oko 22 kilometara, Neum je šarmantan grad koji postaje neobična turistička destinacija za otkrivanje već nekoliko godina unazad.  Sada je pravo vreme da i vi otkrite ovaj neistraženi skriveni dragulj.

bosna i hercegovina

slovenija leto 2022

KRANJSKA GORA – je podjednako zimski i letnji turistički centar na severoistoku Slovenije, blizu granice sa austrijom i Italijom. Kranjska Gora se graniči sa Nacionalnim parkom Triglav na jugu. Impozantni šumoviti vrhovi Julijskih Alpa, koji se protežu od Mojstrana do Rateče i skijaške površine među njima, privlače izletnike, alpiniste, bicikliste i skijaše na Kranjsku Goru.

slovenija destinacije

egipat leto 2022

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. 

egipat destinacije

dubai leto 2022

Dubai je najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata i bez sumnje se može reći da je jedna od najposećenijih destinacija sveta. Nalazi se na jugoistoku Presijskog zaliva. Za svega nekoliko godina, Dubai je postao sinonim za luksuzan život, centar međunarodnog poslovanja i atraktivna turistička destinacija sa svakim oblikom razonode koji možete zamisliti.

ujedinjeni arapski emirati

ZNAK Travel letovanja

Upit za rezervaciju

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.