letovanje 2022

ZNAK Travel

  • Turska

  • Grčka

  • Albanija

  • Hrvatska

  • Bosna i Hercegovina

LETO 2022

sarimsakli leto 2022 hoteli

Letovanja su oduvek bila najpopularniji vid putovanja. ZNAK Travel vas već 30 godina vodi na najpopularnije destinacije. Pre svega smo prepoznatljivi kao jedan od prvih i najpouzdanijih tour operatera za našu i vašu omiljenu destinaciju u Turskoj, Sarimsakli. Zadnjih nekoliko godina smo u našu ponudu uvrstili i bogatu ponudu aranžmana za Albaniju, tačnije Drač i Ksamil. Za Grčku smo specijalizovani za hotelski smeštaj i kod nas vas uvek čekaju najpovoljnije cene grčkih hotela. Od skoro smo uvrstili i Jadransku obalu u ponudu i istu odlučili da proširimo zbog zaista velikog interesovanja za Neum, kao i hrvatsko primorje.

letovanje turska marmaris

Turska, letovanje 2022

Za letovanje 2022 u Turskoj smo za vas izdvojili najbolji hotelski smeštaj, kao i autobuske i avionske aranžmane. Ovde možete pogledati letnje aranžmane za Sarimsakli, kao i za ostala popularna turska letovališta, među kojima su Alanja, Belek, Kemer, Side, Bodrum, Marmaris, Fetije i Kušadasi.

jonska obala grcka hoteli

Grčka, letovanje 2022

Za letovanje 2022 u Grčkoj smo za vas izdvojili najbolji hotelski smeštaj, duž cele obale Grčke i u svim regijama. Ukoliko bi voleli da letujete na Halkidikiju, Jonskoj obali ili nekom od grčkih ostrva, čekaju Vas hoteli svih kategorija

hrvatska letovanje hotel vespera

Hrvatska, letovanje 2022

Za letovanje 2022 u Hrvatskoj smo za vas izdvojili najbolji hotelski smeštaj. Ovde možete pogledati letnje aranžmane za ostrvo Lošinj, kao i za ostala popularna hrvatska letovališta.

Kranjska Gora Hotel Spik

Slovenija, letovanje 2022

Za letovanje 2022 u Sloveniji smo za vas izdvojili najbolji hotelski smeštaj. Ovde možete pogledati letnje aranžmane za Kranjsku Goru, za sve ljubitelje planinskog turzma i letovanja na većim nadmorskim visinama u neprevaziđenim pejzažima i zdravom planinskom vazduhu.

neum letovanje

Neum, letovanje 2022

Za letovanje 2022 na jadranskom moru smo za vas izdvojili najbolji hotelski smeštaj. Ovde možete pogledati letnje aranžmane za Neum