TA ZNAK Travel | Letovanje 2022 – Turska, Grčka, Albanija

Krf

Hotelski smeštaj u najpopularnijem letovalištima u Grčkoj za leto 2022

sarimsakli leto 2022 hoteli

Letovanje 2022 u Grčkoj u regiji

Krf

Za izuzetan Krf se kaže da ga je blagoslovila sama majka priroda. U to nije teško poverovati kada doživite zadivljujuću lepotu sela i zadivljujućih plaža. Bujne zelene planine okružuju široka prostranstva ljupkih plaža, a gde god da krenete, možete plivati u kristalno čistim vodama. Pa zašto ne biste videli što više ovog divnog ostrva i probali više od jedne od njegovih prelepih plaža na jednom od naših sveobuhvatnih praznika na Krfu? Velika stvar u vezi sa Jonskim ostrvima je što su ona zaista savršena kao što izgledaju. Krf je jedno od najpoznatijih ostrva i prekriveno je maslinama i čempresima, okruženo prelepim obalama i ispunjeno toplom kulturom dobrodošlice. Sve ovo, u kombinaciji sa prelepom klimom, osigurava da se gosti iz godine u godinu vraćaju da uživaju u prekrasnoj obali Krfa, koja je prošarana skrivenim uvalama. U sunčanim danima, upijajte atmosferu ostrva i opustite se na plažama koje obrubljuju svetlucavi Jonski more, ili nemirni istraživači mogu da se provozaju planinskim severom ili posete tradicionalna sela na jugu.

Ponuda hotelskog smeštaja

5/5
  • Turska leto 2022
  • Grčka leto 2022
  • Albanija leto 2022
  • Hrvatska leto 2022
  • Neum leto 2022
  • Kranjska gora leto 2022
  • Egipat leto 2022
  • Dubai leto 2022

turska leto 2022

Hoteli u Turskoj svih kategorija i različitog cenovnog ranga, mogu da izađu u susret svim očekivanjima za savršen odmor.

grčka leto 2022

Grčku svake godine poseti je skoro 15 miliona turista iz celog sveta. Ukoliko se odlučite ove godine za letovanje u Grčkoj, pripremili smo ponudu sa velikim izborom hotela duž cele obale Grčke.

albanija leto 2022

Albanija ima najbolje plaže u celoj Evropi, kamene i peščane plaže sa prekrasnom, tirkiznom i kristalno čistom vodom. Za razliku od ostalih, popularnijih destinacija, ovde nema gužvi, kada idete na plažu naći ćete uvek više nego dovoljno mesta za sebe.

albanija destinacije

hrvatska leto 2022

Svake godine sve više turista iz Srbije bira letovanje na Jadranu i hrvatskoj obali. Smeštaj u brojnim i najrazličitijim hotelima, kojih u ovom delu ima jako puno. Našu ponudu u kojoj su hoteli na hrvatskom primorju svih kategorija možete videti u nastavku.

neum leto 2022

Sa nešto manje od 5.000 stanovnika i obalom od oko 22 kilometara, Neum je šarmantan grad koji postaje neobična turistička destinacija za otkrivanje već nekoliko godina unazad.  Sada je pravo vreme da i vi otkrite ovaj neistraženi skriveni dragulj.

bosna i hercegovina

slovenija leto 2022

KRANJSKA GORA – je podjednako zimski i letnji turistički centar na severoistoku Slovenije, blizu granice sa austrijom i Italijom. Kranjska Gora se graniči sa Nacionalnim parkom Triglav na jugu. Impozantni šumoviti vrhovi Julijskih Alpa, koji se protežu od Mojstrana do Rateče i skijaške površine među njima, privlače izletnike, alpiniste, bicikliste i skijaše na Kranjsku Goru.

slovenija destinacije

egipat leto 2022

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. 

egipat destinacije

dubai leto 2022

Dubai je najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata i bez sumnje se može reći da je jedna od najposećenijih destinacija sveta. Nalazi se na jugoistoku Presijskog zaliva. Za svega nekoliko godina, Dubai je postao sinonim za luksuzan život, centar međunarodnog poslovanja i atraktivna turistička destinacija sa svakim oblikom razonode koji možete zamisliti.

ujedinjeni arapski emirati