+381 11 4522 489

POSLOVNICA BEOGRAD

+381 20 316 900

POSLOVNICA NOVI PAZAR

Grecotel Costa Botanica sa 5 zvezdica u Acharavi na Krfu je savršen za porodični odmor. Prostrano na neverovatnih 100.000 kvadratnih metara, odmaralište je okruženo brdima i bujnim tropskim vrtovima, pružajući najlepši zeleni pogled gde god da pogledate. Gosti mogu očekivati da se nalaze direktno na pesku plaže sa Plavom zastavom koja se proteže više od kilometra. Sam hotel je izgrađen u seoskom stilu i može se pohvaliti vrhunskim smeštajem koji se kreće od udobnih soba i apartmana do prostranih seoskih kuća u stilu vila. Centar grada Acharavi je udaljen otprilike 500 metara, a živahni grad Krf udaljen je manje od sat vremena vožnje; takođe postoji mnogo aktivnosti u odmaralištu koje će vas zabaviti i okupirati tokom vašeg boravka.

Vodeni park na licu mesta je zaista šlag na torti u Grecotel Costa Botanica. Usred palmi ćete pronaći Costa Akua Park, obiluje toboganima i lenjim rekama koje su savršene za decu i odrasle. Tu su i četiri dodatna bazena za kupanje, kao i bar pored bazena za osveženje tokom celog dana. Za one koji žele malo relaksacije, ima je izobilju u spa centru koji uključuje zatvoreni bazen, saunu, parno kupatilo i prostor za opuštanje. Grecotel Costa Botanica takođe nudi mnoge mogućnosti da ostanete aktivni uz sportove kao što su košarka i odbojka na pesku, tri osvetljena teniska terena, teretana i još mnogo toga. Deci neće biti dosadno sa igralištem, zabavnim programom i dečijim klubom, dok ostali sadržaji u hotelu uključuju bife restoran i ukupno tri bara.

Sobe su raspoređene širom Countri House i The Summer Houses.

Countri House se nalazi u srcu Kosta Botanike. Prelep hotel uokviren 7 seoskih četvrti. Večera i svečanosti se održavaju na „Piazza Popolare“.

Letnje kuće: Izuzetne letnje kućice inspirisane Krfom u šarenoj bašti, na nekoliko koraka od ogromne prirodne plaže. Za opušten život u tradicionalnom dvorištu sa toplim i pažljivim gostoprimstvom.

Grecotel Costa Botanica

5/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu za boravak 26/09/2022-31/10/2022
popust od -15%
akcija važi do 23/08/2022

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj