Turistička agencija ZNAK Travel

hotel

Hotel TN Pearl Beach

trajanje aranžmana

1 →
11 dana/10 noći
2 →
8 dana /7 noći
3 →
15 dana / 14 noći
4 →
ili broj dana po vašoj želji

Specijalne ponude

Rezervacije i upiti

ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam ih poslati popunjavanjem forme u nastavku

Još hotela u Crnoj Gori

sopstveni prevoz
50m od plaže
renoviran 2019. godine

već od 

€48.50

NOVO za sezonu 2022 – Spa i Wellness centar sa poluotvorenim bazenom, saunom, turskim kupatilom i slanom sobom. Dodatni restoran za 600 osoba, nova linija švedskog stola, dve nove vile sa 1/2 i 1/3 sobama. Prilaz objektima Hills je od ove sezone moguć i kolima.

Lokacija: kompletno rekonstruisani objekti za 2019.god, na 50 metara od plaže.

Usluga: ALL- doručak,ručak,večera (ishrana- švedski sto)

Smeštaj: Raspolažu sa 102 sobe od kojih su većina sa pogledom na more, i 28 apartmana. Sobe zadovoljavaju sve moderne standarde visokog turizma i poseduju tehnologiju pametnih soba. Svaka soba/app ima kupatilo, telefon, SAT TV, klimu, mini bar i balkon..

Sadržaj: Rekonstrukcijom je hotel Bakar podignut sa 1* na 4* uz bitno proširenu ponudu na nivou celog kompleksa kojem hotel Bakar pripada. Na krovu je izgrađen moderan roof bar do kojeg se ide liftom, kapaciteta 200 mesta, odakle se prostire pogled na celi Čanj. Takođe dodati su sledeći sadržaji: lobi bar, mini klub, tinejđž klub, biznis sala i teretana. Gosti hotela imaju na raspolaganju restoran koji se nalazi na samoj obali mora. Restoran će takođe imati potpuno novi izgled gdje će gosti hotela od ove godine moći da uživaju u mediteranskoj hrani i raznovrsnom kulturno-umetničkom programu. Hotel Bakar poseduje prostoran parking koji ce biti besplatan za goste hotela.