Turistička agencija ZNAK Travel

Najam luksuznih vila u Grčkoj

Sani, Halkidiki – Grčka leto 2024

Amelia Villa

Sani, Halkidiki

PDF brošura

Katalog sa svim detaljima o Vili Amelia

Rezervacije i upiti

ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam ih poslati popunjavanjem forme u nastavku

Još luksuznih vila u ponudi:

VILLA AMELIA  Svetle boje i bujni jastuci, kamin, nameštena veranda i topli elementi dekoracije stvaraju udobnu i prijatnu atmosferu. Vila je opremljena svime što je potrebno za bezbrižan odmor i pruža dom daleko od kućne atmosfere sa tri spavaće sobe, potpuno opremljenom kuhinjom, dnevnim boravkom otvorenog plana kao i natkrivenim dvorištem sa trpezarijom i prostranom otvorenom terasom. Ova idila je upotpunjena prostranim parkom, prostranim zajedničkim bazenom i pristupačnim stepenicama do peščane plaže.

Villa Amelia je ukupne površine 120 m2 i se nalazi u mestu Sani, na 500 m od peščane plaže Anemos, 74 km od aerodroma u Solunu i 80 km od centra Soluna. U sklopu vile se nalazi: prelepo dvorište, 3 spavaće sobe, dnevni boravak, tv, kamin, klima uređaj, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo, fen za kosu, otvoreni bazen (oko 130 m2)za odrasle sa delom za decu (dele ga 6 vila, otvoren od 01.05.-30.09.), ležaljke oko bazena, natkriveno dvorište sa trpezarijom, roštilj u dvorištu, besplatan wi-fi internet, čišćenje i promena posteljine na 3 dana, krevetac za bebu (gratis), parking. Korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži se dodatno naplaćuje.

Cena najma vile po danu

Minimalan boravak  5 noćenja

01.04. - 31.05.
01.10. - 15.10.
01.06. - 15.06.
16.09. - 30.09.
16.06. - 30.06.
06.09. - 15.09
01.07. - 15.07.
01.08. - 19.08.
26.08. - 05.09.
16.07.-31.07.
20.08.-25.08.
16.10.-31.12.
309371495557618643

Doplate

NAPOMENE:

 • Rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. U slučaju da rezervacija ne bude potvrđena putnik će o tome biti obavešten i biće mu ponuđene alternative od strane Organizatora putovanja. Ukoliko ponuđene alternative putniku ne budu odgovarale Organizator putovanja ima pravo da raskine ugovor o putovanju sa
 • Za državljane Republike Srbije nije potrebna viza za ulazak u Republiku Grčku. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu njihove države i Republike Grčke.
 • Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još minimum 3 meseca po povratku sa Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovalno zbog neispravne putne isprave nije moguće.
 • Putno zdravstveno osiguranje je obavezno za zemlje EU. Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

 

USLOVI OTKAZIVANJA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora na način, kako je zaključen Ugovor. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. Ukoliko Putnik blagovremeno otkaže putovanje (90 do 30 dana), Organizator ima pravo naknade samo učinjenih administrativnih troškova.

 • otkazivanje do 30 dana pre datuma početka aranžmana: 10 % od ukupne cene aranžmana
 • otkazivanje do 21 dan pre datuma početka aranžmana: 50 % od ukupne cene aranžmana
 • otkazivanje do 14 dana pre datuma početka aranžmana: 100 % od ukupne cene aranžmana

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

 • 40 % prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 20 dana pre putovanja
 • uplatom na žiro račun po prijemu profakture u roku od 48h
 • 40 % prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na 6 jednakih mesečnih rata
 • 40 % prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na 6 jednakih mesečnih rata