+381 11 4522 489

POSLOVNICA BEOGRAD

+381 20 316 900

POSLOVNICA NOVI PAZAR

Zlatna peščana plaža i kristalno čista voda koja odražava duboko zelenilo borove šume, Blue Lagoon Princess je objekat sa 5 zvezdica koji se nalazi na plaži Kalives, na Toronian Golf između prvog i drugog  poluostrva Halkidikija. Ovaj novoizgrađeni hotel nudi sve što sofisticirani turista očekuje; luksuz i udobnost, nekoliko bazena i spa centara, dečiji sadržaji i sport, u nekoliko reči idealno okruženje za društvene i porodične događaje. Blue Lagoon Princess prati visoke standarde kvaliteta, a istovremeno promoviše ekološke procedure. Hotel je smešten na mirnom mestu, što znači da ima mnogo prostora za širenje. Ispred njega je dugačak zahvat peska, koji takođe nudi sportove na vodi i igre na plaži. Aerodrom u Solunu je udaljen 61 km, a selo Gerakini udaljeno je 7 km.

Lokacija:
hotel Blue Lagoon Princess se nalazi naspram peščane plaže, na 500 m od centra mesta Kalives, na početku Sitonije. Udaljen je od aerodroma 60 km.

Hotelska ponuda:
recepcija, 3 restorana, 3 bara, 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, besplatan WI-FI, igralište za decu, 2 kluba za decu od 4-12 godina, spa centar (đakuzi, sauna, parno kupatilo), salon lepote, mini market, teretana, bilijar, stoni tenis, besplatne ležaljke i suncobrani za plažu, parking.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, internet, frižider, kupatilo, bade mantil i papuče.Porodična soba, junior suite i suite imaju odvojenu spavaću sobu.

Ishrana:
all Inclusive – „sve uključeno“ (doručak, ručak, večera – samoposluživanje izbor više jela, užina i domaća pića).

Blue Lagoon Princess

5/5
Za ovaj hotel je aktuelna specijalna ponuda za boravak u periodu 01/05/2024-30/09/2024
popust od 10%
akcija važi do 30/04/2024

Pošaljite upit za rezervaciju

[wpdreams_ajaxsearchlite]

aktuelni popusti za hotele u Grčkoj