TA ZNAK Travel | Letovanje 2022 – Turska, Grčka, Albanija

Family Hotel Vespera

4/5

HRVATSKA

LETO 2022

već od

€138

O hotelu

FAMILY HOTEL VESPERA 4* – nalazi se u Sunčanoj uvali, na 400 m od lepe šljunkovite plaže s kamenim površimana za sunčanje, oko 2 km od centra grada Malog Lošinja i oko 60 km od aerodroma Pula.Hotel poseduje recepciju, restoran, a la carte restoran, bazen, bazen za decu, servis za pranje veša (uz doplatu), Wi-Fi internet, animaciju za decu – profesionalno vođeni edukacijski, sportski i zabavni programi, društvene igre, sportska takmičenja (Baby Club – od 2-5 godina; Mini Club – od 5 – 8 godina; Junior Club – od 8 – 12 godina, Teen Club – od 12-16 godina) , internet kutak, menjačnicu, parking. Sve sobe poseduju kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, TV, mini bar (uz doplatu), sef, telefon, Wi-Fi internet, balkon, krevetac za bebu (uz doplatu 8 eur dnevno – obavezna najava hotelu).

Usluga: Polupansionili pun pansion plus (doručak, ručak, večera – švedski sto).

Usluga:

Tipovi soba:

Lokacija:

+381 11 4522 489

POSLOVNICA BEOGRAD

+381 20 316 900

POSLOVNICA NOVI PAZAR

Rezervacije

Pošaljite upit za ovaj objekat

 • Cenovnik
 • Popusti, doplate i plaćanja
 • Program putovanja

Cenovnik smeštaja po sobi

Cena aranžmana obuhvata

Cena aranžmana ne obuhvata

Popusti

POPUSTI ZA DECU: Važe isključivo u pratnji dve odrasle osobe. U standard sobi: Dete do 5 godina gratis na pomoćnom ležaju; dete od 5-12 godina uz doplatu od 30% od cene sobe po danu; dete starije od 12 godina uz doplatu od 40% od cene sobe po danu. U porodičnoj sobi: Peta i šesta osoba uz doplatu 15% od cene sobe po danu (pomoćni ležaj u porodičnoj sobi nije pogodan za decu stariju od 12 godina)

Doplate

nema

Uslovi otkaza

Način i uslovi plaćanja

Program putovanja:

 • 1. dan // DOLAZAK

  Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u Mali Lošinj. Smeštaj u izabrani hotel. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

 • 2. - predposlednji dan // BORAVAK

  Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge (minimum 5 noćenja). Slobodno vreme. Noćenje.

 • Poslednji dan dan // ODLAZAK

  Doručak. Napuštanje soba. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

 • Turska leto 2022
 • Grčka leto 2022
 • Albanija leto 2022
 • Hrvatska leto 2022
 • Neum leto 2022
 • Kranjska gora leto 2022
 • Egipat leto 2022
 • Dubai leto 2022

turska leto 2022

Hoteli u Turskoj svih kategorija i različitog cenovnog ranga, mogu da izađu u susret svim očekivanjima za savršen odmor.

grčka leto 2022

Grčku svake godine poseti je skoro 15 miliona turista iz celog sveta. Ukoliko se odlučite ove godine za letovanje u Grčkoj, pripremili smo ponudu sa velikim izborom hotela duž cele obale Grčke.

albanija leto 2022

Albanija ima najbolje plaže u celoj Evropi, kamene i peščane plaže sa prekrasnom, tirkiznom i kristalno čistom vodom. Za razliku od ostalih, popularnijih destinacija, ovde nema gužvi, kada idete na plažu naći ćete uvek više nego dovoljno mesta za sebe.

albanija destinacije

hrvatska leto 2022

Svake godine sve više turista iz Srbije bira letovanje na Jadranu i hrvatskoj obali. Smeštaj u brojnim i najrazličitijim hotelima, kojih u ovom delu ima jako puno. Našu ponudu u kojoj su hoteli na hrvatskom primorju svih kategorija možete videti u nastavku.

neum leto 2022

Sa nešto manje od 5.000 stanovnika i obalom od oko 22 kilometara, Neum je šarmantan grad koji postaje neobična turistička destinacija za otkrivanje već nekoliko godina unazad.  Sada je pravo vreme da i vi otkrite ovaj neistraženi skriveni dragulj.

bosna i hercegovina

slovenija leto 2022

KRANJSKA GORA – je podjednako zimski i letnji turistički centar na severoistoku Slovenije, blizu granice sa austrijom i Italijom. Kranjska Gora se graniči sa Nacionalnim parkom Triglav na jugu. Impozantni šumoviti vrhovi Julijskih Alpa, koji se protežu od Mojstrana do Rateče i skijaške površine među njima, privlače izletnike, alpiniste, bicikliste i skijaše na Kranjsku Goru.

slovenija destinacije

egipat leto 2022

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. 

egipat destinacije

dubai leto 2022

Dubai je najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata i bez sumnje se može reći da je jedna od najposećenijih destinacija sveta. Nalazi se na jugoistoku Presijskog zaliva. Za svega nekoliko godina, Dubai je postao sinonim za luksuzan život, centar međunarodnog poslovanja i atraktivna turistička destinacija sa svakim oblikom razonode koji možete zamisliti.

ujedinjeni arapski emirati

ZNAK Travel letovanja

Upit za rezervaciju

Molimo Vas da popunite formu u nastavku, a mi ćemo Vas, nakon obrade podataka, kontaktirati u najkraćem roku