Turistička agencija ZNAK Travel

Sarimsakli leto 2024

Hotelski smeštaj u najpopularnijem letovalištima u Turskoj za leto 2024

LETO 2023

sarimsakli leto 2022 hoteli

Sarimsakli LETO 2024 hoteli u Ajvaliku. Ovo je turistička regija i primorski grad, koji je jedno od najposecenijih mesta u celoj Turskoj. Najlepša peščana plaža ove regije je  Sarimsakli. Zbog toga vas tamo čekaju hoteli svih kategorija za savršen odmor i leto 2024.

Sarimsakli se nalazi na 5km udaljenosti od centra Ajvalika. Mnogi će Vam reći da je ovo najbolje mesto u regiji za kupanje i suncanje. Takodje je nosioc Plave Zastave, medunarodni ekološki standard čistoce vode i obale. Cela regija je poznata po fascinantnim prirodnim lepotama, prekrasnim plažama, ostrvima i tirkiznom moru.

Hoteli Sarimsakli

Svake godine ovde letuju na hiljade turista. Smeštaj u brojnim i najrazličitijim hotelima, kojih u ovom delu ima jako puno. Našu ponudu u kojoj su hoteli u Sarimsakliju svih kategorija možete videti u nastavku.

8% POPUSTA za uplate u celosti ili 6% POPUSTA za uplate avansa

za rezervacije do 29.02.2024.

od 270€
gamze-1
Hotel Gamze
BB - noćenje sa doručkom
od 490€
sarimsakli turska hotel olivera
Hotel Olivera
HB - polupansion
od 360€
sarimsakli turska hotel grand ergin
Hotel Ergin
HB - polupansion, ALL - all inclusive
od 490€
sarimsakli turska hotel billurcu
Hotel Billurcu
HB - polupansion
od 850€
sarimsakli turska hotel grand temizel
Hotel Grand Temizel
ALL - all inclusive
od 690€
musho-2
Hotel Musho
ALL - all inclusive

LETO 2024 SARIMSAKLI TURSKA

Savršen za zdravo letovanje

Sarimsakli je najlepša peščana plaža na celom turskom priobalju dužine 8km. Poznat je izuzetno suvom vazduhu (svega 0,5% vlažnosti) i blizini borovih šuma. Zbog toga Za obolele od bronhitisa ili astme boravak u Sarimsakliju predstavlja pravi preporod. Sarimsakli je proglašen od strane Svetske zdravstvene organizacije za vazdušnu banju prvu u Evropi.

sarimsakli leto 2022 hoteli

važne

napomene

Pre putovanja u Tursku proveriti važnost pasoša! Državljani Republike Srbije koji putuju u Tursku moraju imati rok važenja putne isprave minimum 6 meseci od završetka putovanja. Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon. Svaki putnik je dužan da se informiše o režimima ulaska državljana Republike Srbije u uslovima pandemije COVID 19.