Thermae Sylla Spa Wellness Hotel

5/5

Lokacija:
Hotel Thermae Sylla Spa & Wellness se nalazi na svernom delu ostrva Evia, u prelepom letovalištu, banji, Loutra Edipsou, na 220km od Atine. Banja je proglašena za jednu od 10 najlepših svetkih banja sa prirodnim termalnim izvorima sa vodom čak do 85 stepeni Celzijusovih. Gradić je smešten na samoj obali i na termalnim izvorima što pruža nesvakidašnje i dodatne mogućnosti za pravi  relaksirajući letnji odmor.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. Peškiri se mogu iznajmiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobi, restoran, a la carte restoran, bar, bar kod bazena, bar na plaži, parking, bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, WI FI internet u delu kod recepcije, TV sala, teretana, SPA centar(sauna i Jacuzzi besplatno, masaže salon lepote i frizerski salon uz doplatu), konferencijska sala, sala za sastanke.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 108 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, sef, mini bar (uz doplatu), klima uređaj, SAT TV, telefon, balkon ili terasa.
Standardne sobe površine oko 20 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard lećaja i pomoćni ili sofa ležaj.
Premium sobe površine oko 20 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe sadeže francuski ili dva standard ležaja i sofa ležaj ili dodatni ležaj. Imaju pogled na grad i parking.
Superior sobe površine oko 22 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe sadeže francuski ili dva standard ležaja i sofa ležaj ili dodatni ležaj. Imaju pogled na bazen i park.
Deluxe sobe sa pogledom na more površine oko 20 m², namenjene za smeštaj 2 osobe sadeže francuski ili dva standard ležaja i imaju pogled na zaliv.
Junior Svite površine oko 35 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ležaj i sofa ili pomoćni ležaj.
Svite Executive površine oko 45 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe sadrže francuski ležaj i sofa ili pomoćni ležaj.
Svite Presidential površine oko 45 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe. Nalaze se na samom vrhu centralne zgrade koja je arhitektonski spomenik. Sadrže francuski ležaj i dnevni boravak sa kaučem/sofom.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion,  doručak se služi po principu švedskog stola, samoposluživanje, večera je meni, izbor više vrsta jela.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.