Sivota Diamond Spa Resort

5/5

Lokacija:
Hotel je udaljen 500 m od luke u Sivoti, 90 km od aerodroma u Prevezi i 24 km od luke Igumenica na Krfu.

Plaža:
Najbliža plaža Bella Vraka je na 300m od hotela.

Hotelski sadržaj:
Hotel raspolaže sledećim sadržajima: recepcija, glavni  restoran, a´la carte restoran, snek bar na bazenu, bezen, dečiji bazen, parking, igralište za decu, mini klub za decu, stoni tenis, mini market, konferencijski centar, room servis, dadilja-na upit, besplatni peškiri za plažu , rent a car, SPA centar ( zatvoreni bazen, hamam, sauna, tople stolice, teretana,masaže), suncobrani i ležaljke kraj bazena, wi fi internet, organizovan prevoz do plaže Karvouno.

Sobe:
Svaka soba sadrži: kupatilo,  klimu, sat TV, wi fi internet, mini bar(uz doplatu), sef, balkon ili terasu, fen za kosu, peškire, papuče i bade mantil, set kozmetike u kupatilu.

Superior dvokrevetne sobe sa pogledom na planinu, površine 26 m2, sa jednokrevetnim prostorom i balkonom sa pogledom na planinu Epir. Imaju bračni ili dva odvojena kreveta i jedan kauč na razvlačenje i može da smesti 2 odrasle osobe i 1 dete. Nalazi se u blizini glavne zgrade, preko puta recepcije.

Superior dvokrevetna soba sa delimičnim pogledom na more, površine 28 m2, sa pojedinačnim prostorom, spojnim vratima i balkonom sa pogledom na more. Nalazi se u glavnoj zgradi. Imaju bračni ili dva odvojena kreveta i jedan kauč na razvlačenje i može da smesti 2 odrasle osobe i 1 dete.

Deluxe dvokrevetna soba, površine oko 28 m2, sa jednokrevetnim prostorom, povezanim vratima i balkonom sa pogledom na planinu. Nalazi se u glavnoj zgradi. Imaju bračni ili dva odvojena kreveta i jedan kauč na razvlačenje.

Usluga:
Noćenje sa doručkom po principu švedskog stola.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.