Simantro Beach

5/5

Lokacija:
Hotel se nalazi u severozapadnom delu poluostrva Kasandra, u živopisnom predelu Sani. Nalazi se 10km od Nea Fokee i 70km od Soluna.

Plaža:
Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži koja je poznata po kristalno čistom i plitkom moru i nagrađena plavom zastavicom. Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni za goste hotela, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, 2 restorana, taverna na plaži, 4 bara, 2 otvorena i 1 zatvoreni bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, 2 dečija bazena, dečije igralište, mini market, tereni za tenis, fudbal, stoni tenis, aerobik, ronilački centar, sportovi na vodu, diskoteka, servis za pranje veša (uz doplatu), menjačnica, usluga rent a car, parking, wellness i spa, 9 konferencijskih sala.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 346 renoviranih soba koje sadrže terasu/balkon, kupatilo, klima uređaj, fen za kosu, SAT TV, mini frižider, telefonsku liniju, sef.

Standardne sobe površine oko 18m2, namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe (dva standardna i pomoćni ležaj), i imaju pogled na more ili baštu hotela.

Deluxe sobe površine oko 28m2, namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe (dva standardna i pomoćni ležaj), i imaju pogled na more, bazen ili baštu hotela. Potpuno su renovirane.

Classic suite površine 54m2, sastoji se od odvojene spavaće sobe (bračni ili dva odvojena kreveta) i dnevnog boravka (sa kaučem na razvlačenje) idealan za porodice sa decom, dizajniran za 2-4 osobe.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion (doručak-večera) ili all inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.