Rania Studios

3/5

Lokacija: Rania Studios je izgrađen u mirnom i zelenom kraju površine 3500 kvadratnih metara, među starim maslinjakom, u podnožju planine, ispod sela Frini i manastira Faneromeni, nedaleko od Hotela Villagio Maistro 3*

Plaža: Studiji i apartmani se nalaze na oko 1000m od peščano-šljunkovite plaže koja nije uredjena. Ležaljke i suncobrani na plaži pripadaju plažnom baru koji nije u vlasništvu i doplaćuju se.

Hotelski sadržaji: Savršeno lociran tako da gosti mogu kombinovati bekstvo od plaže do najpopularnijih plaža na ostrvu, kao i noćnu šetnju slikovitim gradom Lefkas. U okviru prelepo uređene bašte nalaze se otvoreni bazen, parking, dečije igralište i zajednički roštilj. Gosti su dobrodošli da koriste sve sadržaje obližnjeg Villaggio Maistro 3*, kao i uslugu doručka i večere.

Sobe Svi studiji i apartmani su kompletno opremljeni sa kuhinjom i kupatilom.
Studiji su površine 35 m2 u vidu garsonijerom otvorenog plana sa verandom, potpuno opremljenom kuhinjom, kupatilom i bračnim ili dva odvojena ležaja sa pomoćnim ležajevima.
Apartman 70m2 u vidu prostranog stana, koji ima odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom i dva singl kreveta u dnevnoj sobi. Postoji mogućnost dodavanja do 2 pomoćna ležaja.

Usluga: Najam studija ili apartmana. Postoji mogućnost doplate za noćenje sa doručkom 7 eur za odrasle i decu od 6 do 12 godina, u hotelu Villagio Maistro 3*. Postoji mogućnost doplate za polupansion 10 eur za odrasle i decu od 6 do 12 godina u hotelu Villagio Maistro 3*.Doručak je kontinentalni, služi se po principu švedskog stola, samoposluživanje.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.