Portes Lithos

5/5

Lokacija:
Novi hotelski kompleks smešten je 2 km od centra mesta Nea Potidea, 4 km od Nea Mudanje, i 55 km od aerodroma “Makedonija” u Solunu. Ceo kompleks je površine 27000 kvadratnih metara. Hotel izlazi na sopstveni peščanu plažu. Ležaljke i sunocbrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Sadržaj: Recepcija, resotran, restoran a la carte, restoran na plaži, bar, bazen, bazen koji deli 10 soba, Spa centar (uz doplatu), konferencijska sala, arking, WI FI internet konekcija dostupna u javnim delovima hotela, sportovi na vodi (uz doplatu), odbojka na plaži, dnavni animacijski program.

Sobe: Hotelski kompleks raspolaže sa 130 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, mini –frižider, set za kafu/čaj, sef, SAT TV, telefon, WI FI internet, balkon ili terasa.

Superior sobe površine oko 30 m², mogu da smeste dve osrasle osobe i jedno dete, sadrže francuski ležaj i kauč/sofu na razvlačenje. Mogu imati direktni ili bočni pogled na more. Neke od superior soba imaju izlaz na zajednički bazen koji dele sa još 10 soba.

Junior suite pogled more površine oko 35m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ležaj i ugaoni kauč/sofa na razvlačenje.

Loft svite površine oko 48m², imaju dva nivoa otvorenog plana, na donjem nivou – ugaoni kauč/sofa na razvlačenje, na gornjem nivou – francuski ležaj. Namnjene su za smeštaj 2-4 osobe. Mogu biti sa delimičnim ili direktim pogledom na more.

Deluxe suite zajednički bazen površine oko 42m², sadrže spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa kaučem/sofom na rasklapanje. Imaju izlaz na zajednički bazen. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.

Usluga: Polupansion ili All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.