Plataria Seaside Resort

3/5

Lokacija:
Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži u mirnom zalivu i prelepom ambijentu okružen zelenilom. Najbliže mesto je Plataria na manje od 2km od hotela, dok je Sivota udaljena 12 km, a Parga 40 km. Poznata luka Igoumenitsa je udaljena 8 km, a aerodrom Preveza 80 km.

Plaža: Hotel je smešten u zasebnoj peščanoj uvali. Ležaljke i suncobrani na plaži se doplaćuju.
Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran, bar na plaži “Havana”, privatni parking, igralište za decu, Wi-Fi internet u javnim prostorijama, prostorija za odlaganje prtljaga.

Sobe: Hotel raspolaže sa 22 sobe, raspoređene u 5 bungalova.

Superior sobe površine 26m2 imaju sopstveni balkon sa pogledom na baštu. Sve sobe su opremljene sa jednim francuskim ležajem i jednim krevetom za jednu osobu. Sobe su namenjene za 2-3 osobe.

Deluxe sobe površine 26m2 imaju sopstveni balkon sa pogledom na more ili bazen. Sve sobe su opremljene sa jednim bračnim krevetom i jednom sofom ili garniturom za sedenje. Sobe su namenjene za 2 osobe (2 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i dete do 2 godine).

Family room površine 26 m2 imaju sopstveni balkon i pogled na baštu. Sve sobe su opremljene sa jednim bračnim krevetom plus krevetom na sprat. Sobe su namenjena za 4 osobe, (2 odrasle osobe i 2 dece do 11 godina, ili 3 odrasle osobe i 1 dete do 11 godina).

Usluga: Polupansion, doručak se služi na bazi švedskog stola-samoposluživanje, a za večeru je odabir između ponuđena tri glavna jela.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.