Parga Beach Resort

5/5

Lokacija:
Hotel Parga Beach je odmaralište u Pargi, sastoji se od bungalova venecijanski stila, okružen sa 350 godina starim maslinjacima i prelepom uređenom baštom. Udaljen je 1 km od centra Parge.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščanoj plaži nagrađenoj plavom zastavom. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Hotel raspolaže sledećim sadržajima: recepcija,  restoran, barovi, bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu, dečije igralište, parking, room servis, sef (uz doplatu), usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu), fotokopirnica, SPA centar, fitnes centar, doktor (na upit), animacije, besplatan pristup internetu, sportovi na vodi, hotel je prilagođen osobama sa posebnim potrebama.

Sobe:
Hotel ima 80 bungalova. Svaka soba sadrži: klimu, SAT TV, telefon, mini bar, sef, fen, kozmetiku u kupatilu, wi fi internet, ketler za čaj i kafu, peškire za plažu, balkon ili terasu  i garnituru za sedenje na terasi.

Premium Garden sobe, savršene za parove i porodice sa 1-2 dece, nude udoban smeštaj sa prelepim pogledom na bašte ili bazene. Površina sobe je 30m2, namenjena je za smeštaj 2 odrasle osobe i 2 dece, ili 3 odrasle osobe i 1 dete.

Premium Garden Side Sea View sobe su savršene za parove i porodice sa 1-2 dece koji uživaju u pogledu na more.

Premium Garden Sobe sa delimičnim pogledom na more su površine 30m2, namenjena je za smeštaj 2 odrasle osobe i 2 dece, ili 3 odrasle osobe i 1 dete.

Verdant suite sobe su savršene za parove i porodice koji uživaju u više prostora, Prostor otvorenog plana u stilu potkrovlja uključuje spavaću sobu i prostor za sedenje, praveći pravu ravnotežu između opuštenog luksuza prestižnog odmarališta i opuštene udobnosti doma. Površina sobe je 35m2, namenjena je za 2 odrasle osobe + 3 dece, ili 3 odrasle i 1 dete. Mogu imati pogled na baštu ili bazen.

Usluga:
Noćenje sa doručkom po principu švedskog stola.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.