Lichnos Beach

5/5

Lokacija:
Hotel Lichnos Beach je luksuzni resort u Pargi, pre ulaska u grad, u zalivu Lichnos. Ovaj resort se prostire na površini od 25.000 m2. Izgradjen je kaskadno, pa sve sobe u Lichnos Beach-u pružaju izvanredan pogled ka moru.

Plaža:
Nalazi se na samoj plaži. Plaža je peščana, ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni.

Hotelski sadržaj:
Ovaj hotel od sadržaja poseduje spoljašnji bazen, baštu, terasu, parking, recepcija, perionicu veša(uz doplatu), lekar na poziv (uz doplatu), rent-a-car.

Sobe:
Hotel je potpuno renoviran 2015. godine. Hotel raspolaže sa 90 soba koje se nalaze u glavnoj zgradi ili u zgradi do bazena i kaskadno raspoređenih bungalova. Sadržaji soba uključuju klima uređaj, kablovsku-satelitsku TV, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, frižider, bade mantile, papuče i toaletni pribor. Besplatan Wi-Fi je dostupan, kao i u svim hotelskim sobama.

Superior soba sa pogledom na more je prostrana soba za dve osobe od 22 m2, sa sopstvenim balkonom sa neverovatnim pogledom na Jonsko more. Soba ima savremeni dizajn i opremljena je u eleganciji i stilu. Ova svetla soba opremljena je jednim velikim bračnim krevetom ili dva singl kreveta i idealna je za parove ili prijatelje koji žele opuštajući odmor. Ovaj tip sobe se nalazi u glavnoj zgradi pored bazena.

Executive soba sa pogledom na more je svetla i velika soba sa udobnim unutrašnjim prostorom površine 28m2 i prostranim privatnim balkonom koji pruža pogled na Jonsko more. Dvokrevetna Executive soba može da primi do tri osobe, jer ima jedan veliki bračni krevet i jedan kauč na razvlačenje. Idealan je smeštaj za porodice sa jednim detetom ili za tri odrasle osobe na odmoru. Ponuđeni sadržaji uključuju klima-uređaj i grejanje, frižider, mini bar, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, pribor za kafu, kupatilo sa tušem, bade mantile, papuče. Ovaj tip sobe se nalazi u glavnoj zgradi pored bazena.

One bedroom luxury junior suite apartman od 32 m2 će ceniti mnoštvo pogodnosti koje nudi. Štaviše, njegov prostrani privatni balkon ili terasa ima udoban nameštaj na otvorenom za goste koji žele da uživaju u zadivljujućem pogledu na more. Ova vrsta sobe može da primi do tri osobe i to je ravan prostor, uređen u eleganciji, sa akcentom na funkcionalnost i jarke boje. Ovaj tip sobe se nalazi u glavnoj zgradi pored bazena.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.