Lagomandra Hotel&Spa

4/5

Lokacija:
Lagomandra hotel nalazi se na oko 6 km od Neos Maramarasa i na nekih 100 km udaljenosti od Soluna. Hotel se kaskadno prostire iznad glavnog puta i iznad Hotela Lagomandra Beach.

Plaža:
Plaža je udaljena oko 200 metara. Hotel je sa plažom povezan mostićem preko glavnog puta. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, sefovi, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran sa pogledom na more ili bazen, mini market, TV sala, parking, veliki i dečji bazen, dečje igralište, bar, tavernu, stoni tenis, kombi prevoz do Neos Marmarasa nekoliko puta u toku dana (uz doplatu na licu mesta)…

Sobe:
Sve sobe su klimatizovane, sa velikom terasom, sadrže kupatilo, fen za kosu, telefon, sef, radio, mali frižider, krevetac (na upit, bez doplate), SAT TV.

Superior sobe su sa pogledom na baštu, površine oko 25 m2, namenjene za 2-3 osobe, sadrže 2 standardna ležaja i sofa ležaj.

Deluxe sobe površine oko 25-30 m2, namenjene za 2-3 osobe, sadrže 2 standardna ležaja i sofa ležaj. Mogu biti sa pogledom na more ili baštu.

Deluxe sobe sa bočnim pogledom na more površine oko 25-30 m2, namenjene za 2-3 osobe, sadrže 2 standardna ležaja i sofa ležaj.

Junior suite površine oko 28 m2, namenjene za 2-4 osobe, sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe opremljene sa 2 standardna ležaja i sofa ležajem.

Deluxe family sobe površine oko 32 m2, namenjene za 2-4 osobe, sadrže 2 standardna ležaja i sofa ležaj. Nalaze se u prizemlju ili na prvom spratu I imaju pogled na baštu.

Mezonete se nalaze na drugom spratu i sve imaju pogled na more. Površine oko 45 m2, namenjene za 2-5 osoba i sastoje se iz donjeg nivoa sa 2 standardna ležaja i pomoćni ležaj i galerije sa 2 standardna ležaja.

Usluga:
Usluga u hotelu Lagomandra je polupansion ili all inclusive, po principu švedskog stola, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za All inclusive (32 eur za odrasle i 20 eur za decu od 5 do 15 godina)

Napomena:
Gosti hotela Lagomandra mogu koristiti sadržaje hotela Lagomandra Beach.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.