Lagomandra Beach Hotel

4/5

Lokacija:
Na samo 6 km od kosmopolitskog i živopisnog Neos Marmarasa, na peskovitoj obali bogatoj zelenilom, nalazi se hotelski kompleks Lagomandra. Sastoji se iz dva hotela od kojih je Lagomandra Beach na samoj plaži. Udaljen je 100 km od Soluna.

Plaža:
Peskovita plaža okružena borovom šumom sastoji se iz dva dela – jedan deo je opremljen hotelskim ležaljkama i suncobranima (uz doplatu) na kojoj se nalazi i bar i drugi deo gde možete uživati u većoj slobodi i divljini i probati razne sportove na vodi.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran Votsalo, Taverna, bar na bazenu, snack bar na plaži, otvoreni bazen, dečiji bazen, dečije igralište, minimarket, suvenirnica, menjačnica, ATM, doktor na poziv, Rent-a-car, parking (besplatno), servis za pranje veša, stoni tenis, bilijar, minibus prevoz do Neos Marmarisa (uz doplatu). Wellness centar uz doplatu (sauna, masaže, hidromasaža/đakuzi).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže klima uređaj, terasu, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, bademantil, telefon, minibar i TV, sef, mini radio CD, bežični internet.

Deluxe sobe su površine oko 25 m2, namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaj  i pomoćni ležaj.Mogu biti sa pogledom na more(izdvojene cenovno),bazen ili vrt.

Porodične sobe površine oko 25 m2, nalaze se uglavnom u prizemlju. Namenjene smeštaju 2 do 4 osobe.Sastoje se iz jedne prostorije u kojoj su francuski ležaj ili dva standardna –spojena i sofa na razvlačenje.

Deluxe porodične sobe površine oko 35 m2, nalaze se uglavnom u prizemlju i gledaju na vrt, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže francuski ležaj i pomoćni ležaj ili sofu koja se razvlači.

Junior Suite su površine oko 28-32 m2.Namenjene za 2 do 4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe sa 2 standardna ili francuskim ležajem i sofe koja se razvlači.

Apartmani su površine oko 45 m2 .Apartmani mogu biti sastavljeni od 2 spavaće sobe,međusobno povezane vratima ili jedne velike celine. Ukoliko imaju dve spavaće sobe,prva je prolazna i u njoj mogu biti  2 standardna ležaja koja su spojena ili francuski ležaj, dok se u drugoj sobi nalazi sofa na razvlačenje.Druga opcije apartmana je jedna veika celina u kojoj se nalazi francuski ležaj sa sofom na razvlačenje.

Deluxe suite sa pogledom na more I privatnim bazenom su površine oko 70 m2.  Jedinstveni prostor u kome se nalaze spavaća soba sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Unutar deluxe suite se nalaze 2 kupatila koja su opremljena bade mantilima i papučama.Tu su još I elektronski sef, TV i Wi-fi internet.

Duplex Suite sa pogledom na more i privatnim bazenom su površine oko 79 m2.
Smeštajne jedinice se sastoje iz 2 nivoa, u stilu  mezonete. Na donjem nivou: jedinstveni proctor u kome su francuski ležaj I sofa na razvlačenje, i kupatilo. Na gornjem nivou: spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo. Bade mantili i papuče.U suite duplex su još i elektronski sef, TV sa ravnim ekranom, Wi-Fi internet.

Luxury apartmani su veličine oko 70 m2, koji se sastoji od glavne spavaće sobe, odvojenog dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje i dva kupatila. Svi apartmani imaju balkon ili veranda sa koje se pruža prelep pogled na okolne bašte. Izgrađeni su 2022.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za All inclusive (35 eur za odrasle i 23 eur za decu od 5 do 13 godina).

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.