Hotel Eagles Palace

5/5

Lokacija:
Manji luksuzni hotel, smešten na samo par minuta od mirnog mesta i luke Uranopolis, nadomak granice sa Svetom zemljom – Atosom. Od aerodroma u Solunu je udaljen 125 km , a od samog centra Uranopolisa je udaljen 4 km.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni su oko bazena, a na plaži se doplaćuju. Iznajmljivanje pešira za plažu je moguće uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, bar u lobiju, bar na plaži, glavni restoran, restoran u vrtu hotela i taverna pokraj bazena, nekoliko bazena različite veličine i za različite uzraste, ležaljke i suncobrani, tuševi i bar pored bazena, prodavnice suvenira, taksi usluge, iznajmljivanje automobila, menjačnica, hotelski parking, prevoz gostiju do Ouranoupolisa, klub i igralište za decu, bilijar, soba za kartanje i video igre, TV sala, teniski teren, fitness centar sa časovima aerobika i aquabika, teretana, luksuzan SPA centar, jacuzzi, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, skijanje na vodi.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 157 smeštajne jedinice.Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, centralni klima uređaj (u bungalovima – individualni), telefon, Wi-Fi internet, SAT TV, sef, peškiri za plažu, mini-bar (uz doplatu na licu mesta), balkon / terasa.

Standardne sobe površine oko 25 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja. Ovaj tip sob enema specificiran pogled. Nalaze se u gavnoj zgradi.
Superior sobe površine oko 25 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja. Mogu biti sa pogledom na vrt ili more. Nalaze se u gavnoj zgradi.
Junior suite površine oko 40m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i sofu. Mogu biti sa pogledom na more ili sa direktnim izlaskom na plažu. Nalaze se u gavnoj zgradi.
Bungalov površine oko 50m², sadrže kombinovano dnevno-spavaću sobu opremljeni sa francuskim ležajem i sa kaučem na razvlačenje. Mogu biti sa pogledom na vrt ili more. Nalaze se u bungalovima.
Bungalovi sa izlaskom na plažu površine oko 50m², nalazi se u prvom redu od mora, sadrže kombinovano dnevno-spavaću sobu opremljeni sa francuskim ležajem i sa kaučem na razvlačenje.
Porodične suite pogled bašta površine oko 40 m², namenjene za  smeštaj 2-4 osobe, sastoje se od spavaćeg dela i dnevnog boravka (sa sofa ležajem), odvojeni kliznim vratima.

Usluga:
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za polupansion.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.